Hizbullah İsrail'in Demir Kubbe'sini vurdu

Hizbullah İsrail'in Demir Kubbe'sini vurdu

Hizbullah İnsansız Hava Araçları Celile'de İsrail'in "Demir Kubbesi"ni Vurdu

Hizbullah İnsansız Hava Araçları Celile'de İsrail'in "Demir Kubbesi"ni Vurdu

Filistin halkını ve Gazze'deki direnişi desteklemek amacıyla ve İsrail'in Güney Lübnan'ın çeşitli köylerine yönelik saldırganlığı ışığında İslami Direniş, Lübnan sınırı yakınındaki Siyonist işgal bölgelerine saldırmaya devam etti.

Hizbullah askeri medyası, saldırıları ve sonuçlarını anlatan ardı ardına açıklamalarda bulundu.

İlk açıklamada, İslami Direniş savaşçılarının 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 12.00'de “Ramim” Hunin Kışlası'nı top mermileriyle hedef aldığı belirtildi.

 

İkinci açıklamada, İslami Direniş'in 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 12.20'de Kfar Blum yerleşim yerindeki hava savunma sahasındaki Demir Kubbe platformlarına iki drone uçağı ile saldırdığı vurgulanarak, hedeflerin isabetli bir şekilde vurulduğu vurgulandı.

Üçüncü açıklamaya göre, İslami Direniş savaşçıları 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.10'da işgal altındaki Lübnan'ın Şebaa Çiftlikleri'ndeki Al-Radar sahasındaki casus cihazlarını uygun silahlarla hedef alarak doğrudan vurmuştur.

Dördüncü açıklamada, İslami Direniş savaşçılarının 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.15'te Bayyad Blida mevkiini uygun silahlarla hedef alarak doğrudan vurduğu ileri sürüldü.

Beşinci açıklamada, İslami Direniş savaşçılarının 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 16.50'de işgal altındaki Lübnan'ın Kfarşuba Tepeleri'ndeki Ruwaisat Al-Alam mevkiini top mermileriyle hedef aldığı ve doğrudan vurduğu belirtildi.

Altıncı açıklamada, İslami Direniş savaşçılarının 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 17.56'da Malkiye işgal alanını top mermileriyle hedef alarak doğrudan vurduğu vurgulandı: açıklama

Bu arada Siyonist düşman, Al-Khiyam ve Kfarkila'ya hava saldırıları düzenleyerek Lübnan'ın sınır köylerine yönelik saldırılarını sürdürdü.

Gazze'deki kararlı Filistin halkını desteklemek ve onların cesur ve onurlu direnişini güçlendirmek amacıyla İslami Direniş, 22 Mart 2024 Cuma günü "İsrail" düşman ordusunun Lübnan-Filistin sınırları boyunca mevzi ve mevzilerine karşı çeşitli operasyonlar gerçekleştirdi. aşağıdaki gibi:

– Doğu Sektörü:

1. Saat 13:40'ta İslami Direniş savaşçıları Al-Mutela bölgesini saldırı drone'uyla hedef aldı ve içindeki bir tankı doğrudan vurdu.
2. Saat 16:45'te İslami Direniş savaşçıları, işgal altındaki Lübnan'ın Kfar Shuba tepelerindeki Ruwaisat Al-Alam bölgesini uygun silahlarla hedef alarak doğrudan isabet aldı.

– Batı Bölgesi:
1. Saat 14:35'te İslami Direniş savaşçıları, Zar'it kışlası civarındaki “İsrail” düşman askerlerinin mevzilenmesini top mermileriyle hedef alarak doğrudan isabetlere neden oldu.
2. Saat 16:10'da İslami Direniş savaşçıları, Celal Allam bölgesi civarındaki “İsrailli” düşman askerlerini top mermileriyle hedef aldı ve bu da doğrudan isabetle sonuçlandı.
3. Saat 21:30'da İslami Direniş savaşçıları, dirençli güney köylerine ve sivil evlere yönelik Siyonist saldırılarına yanıt olarak Doviv yerleşimindeki "İsrailli" düşman askerlerinin barındığı bir binayı uygun silahlarla hedef aldı.
4. Saat 21:50'de İslami Direniş savaşçıları, dirençli güney köylerine ve sivil evlere yönelik Siyonist saldırganlığa yanıt olarak, Zar'it yerleşimindeki “İsrailli” düşman askerlerinin barındığı bir binayı uygun silahlarla hedef aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.