İsrail'e muhbirlik yapan Filistinliyi ikiz kardeşi infaz etti

İsrail'e muhbirlik yapan Filistinliyi ikiz kardeşi infaz etti

Filistin raporları, Filistin İslami Cihad üyesi Karim Jabarin'in İsrail yetkililerine çok sayıda üst düzey Mücahidi ortadan kaldırılmasına yol açacak bilgiler sağladığını söylüyor.

İKİZ KARDEŞİNİ İNFAZ ETTİ

Filistin İslami Cihadının (PIJ) Cenin Tugayı üyeleri, terör örgütüyle bağlantılı olan 19 yaşındaki Karim Jabarin'i Perşembe günü İsrail'le işbirliği yapmakla suçladıktan sonra idam etti. Raporlar, infazı PIJ görevlisi Karem adlı kardeşinin gerçekleştirdiğini gösteriyor.

Filistin raporları, idam edilen teröristin, İsrail güvenlik güçleri tarafından dört teröristin ortadan kaldırılmasına yol açan bilgileri sağladığını öne sürüyor. Ayrıca idam edilmeden önce eylemlerini itiraf ettiği iddia edildi. Ölümünden sonra bir kalabalığın toplandığı, lanetlediği ve cesedine tükürdüğünü  bildirildi. Ailesi onu kamuoyu önünde reddetti.

Karem Jabarin  
Jabarin'in sağladığı iddia edilen bilgiler, 2023'te Batı Şeria'daki Hermesh yerleşiminde Meir Tamari'yi öldüren ölümcül silahlı saldırının sorumlusu Ahmed Barkat'ın ortadan kaldırılması da dahil olmak üzere birçok hedefe yönelik eyleme yol açtı . Barkat , Çarşamba günü Cenin mülteci kampına düzenlenen insansız hava aracı saldırısında hedef alındı . Ayrıca bu istihbarat, Cenin'deki bir hastaneye yapılan baskını kolaylaştırdı ve ÜÇ MÜCAHİDİN DAHA ŞEHİT OLMASINA SEBEP OLDU..
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.