Ege'de İsrail-Yunan işbirliği! "Türkiye böyle yenilecek" mesajı!

Ege'de İsrail-Yunan işbirliği! "Türkiye böyle yenilecek" mesajı!

Yunanistan Ege'de bir yandan ABD donanması ile tatbikat yaparken bir yandan da Fransa ve Siyonist İsrail'le 'Noble Dina' tatbikatını gerçekleştiriyor. Ege'de İsrail-Yunan işbirliği!

Yunanistan Ege'de bir yandan ABD donanması ile tatbikat yaparken bir yandan da Fransa ve Siyonist İsrail'le 'Noble Dina' tatbikatını gerçekleştiriyor. Tevrat’ta intikam manasında olan bu kodla tatbikatı  duyuran Yunan basını, "Türkiye böyle yenilecek" başlığını attı. Aynı zamanda Yunanistan, Türk SİHA'larına karşı Siyonist İsrail'den kiraladığı HERON'ları Ege'nin kalbine konuşlandırıyor.

YUNANİSTAN HERONLARI NİSAN'DA EGE'YE KONUŞLANDIRIYOR

Doğu Akdeniz, Kıbrıs konularında iki ülkenin arası giderek gerginleşirken Yunanistan, Suriye, Irak, Libya ve son olarak Dağlık Karabağ'da başarılarıyla göz dolduran Türk SİHA'larına karşı Siyonist İsrail'den kiraladığı HERON'ları gelecek ay Ege Denizi'nin ortasındaki üsse konuşlandırılacağını açıkladı.

Yunanistan gazetesi To Vima, Skyros'taki (İskiri) drone üssünün hazır olduğunu duyurdu. İsrail'e ait droneların Nisan ayında havada Ege'deki hareketleri izleyebileceğini kaydeden haberde, "Dronlar için Ege'nin kalbinde ve Türkiye'ye daha yakın bir yerde faaliyet göstermesi uygun görüldü. Türkiye'nin kışkırtıcı hareketlerini gözlemleyeceğiz. Bir dakika bile kaybetmemeliyiz. Heron'unun anında faaliyete geçmesi gerek" ifadeleri yer aldı.

"TÜRKİYE BÖYLE YENİLECEK" BAŞLIĞI ATTILAR!

Atina yönetimi, Türk SİHA'larının önüne geçmek için İsrail'den Demir Kubbe (Iron Dome) hava savunma sistemini de almaya çalışırken Yunan gazetesi Pentapostagma, Yunan-İsrail ittifakına dikkat çekti. 

"Yunanistan, İsrail ve Fransa savaş mevzilerinde! "Türkiye böyle yenilecek" başlığını atan Pentapostagma, Türkiye'nin bölgedeki askeri ittifaklarından uzak durmasıyla Yunanistan'ın, NATO'nun önemli bir "ayağı" haline geldiğini öne sürdü. Pentapostagma, Türkiye'nin Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen büyük hava tatbikatı ve Dedeağaç'taki tatbikatların dışında bırakıldığını yazdı.

Siyonist İsrail, Fransa, Yunanistan ve GKRY'nin "Noble Dina" tatbikatıyla Türkiye'ye mesaj vermek için deniz kuvvetlerini seferber ettiğini kaydetti.

Gazete Doğu Akdeniz ve Girit Denizi'nin yanı sıra Ege'nin güney kesiminde gerçekleşen tatbikata İsrail donanmasının, Sa'ar fırkateynlerinin yanı sıra Dolphin denizaltılarıyla katıldığını vurguladı.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.