Vatandaş da AK Parti'nin fişini çekti

Vatandaş da AK Parti'nin fişini çekti

Akaryakıt fiyatlarına görülmemiş zam geldi. Benzin ve mazot fiyatına gelen bu son zamdan sonra vatandaş hep bir ağızdan AK Parti’nin gideceği günü iple çektiklerini ifade ettiler.

Akaryakıt fiyatlarına beklenen rekor zam az önce resmileşti. Vatandaş bu zamdan sonra AK Parti’nin siyaset tarihine gömülecek bir parti olacağı konusunda görüş birliği içerisine girdi.

Türkiye’deki kötü ekonomi yönetiminin üzerine gelen Rusya Ukrayna savaşı petrol fiyatlarını tavan yaptırdı. Korkulan akaryakıt zammı ise az önce resmi makamlarca duyuruldu. EPGİS ( Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası) pompa fiyatlarına yansıyacak zammı “26/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 1,61 Motorinde 1,51 TL/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.” Sözleriyle kamuoyuna duyurdu.

İŞTE SON ZAMLARDAN SONRA BENZİN VE MAZOT FİYATLARI

Son gelen fiyat artışı sonrası Ankara'da 15,24 TL’den satılan benzinin litresi 16,85 TL ‘ye yükselirken İstanbul'da 16,76 liraya, İzmir'de 16,87 liraya çıkacak. Ankara'da 15,57 liradan satılan motorinin litresi ise 17,08 TL olarak güncellenecek. Motorinin litresi İstanbul'da 16,99 TL İzmir'de de 17,08 TL olacak.

VATANDAŞ ARTIK AKP’DEN ÜMİDİNİ TAMAMEN KESTİ

Rekor seviyede olan fiyat artışları sonrası zaten AK Parti’den ümidini kesmiş olan vatandaşlar artık önümüzdeki genel seçimlerde iktidarın kesin değişeceği konusunda görüş birliği sağladı.

EPGİS’in zam duyurusunun altına vatandaşlar şu sözlerle AK Parti’ye sitem etti:

 

  • Erken seçimin gelmediği her geçen gün bunu yaşamak zorundayız o belli oldu artık yazıklar olsun
  • Düz 20 yapın herkes zamlı fiyattan alsın 1 sene zam yapmayın kurban olayım
  • Yenidiniz bitirdiniz memleketi. Brent petrol dün arttı. Bugün aynı fiyata tekrar indi. Fırsat bu fırsat vatandaşın üstünden geçinmeye devam. En az yakan araba bile km de 1 tl yakıyor şaka gibi.
  • Savunma hazır. "Savaş olduğu için petrol fiyatları artıyor. Bunu halkımıza yansıtmak zorunda kaldık." Birisi de çıkıp demiyor ki Türk Lirası bu denli kendi haline bırakılmasa bu kadar etkilenir miydik diye.
  • Daha neler yazık bu millete güzelim memleket ne hallere düştü.
  • Eskiden 3-5 kuruş, sonrasında 15-20 kuruş yapılan zamlar artık 1,5-2 ₺ yapılmaya başladı. "İtibardan tasarruf olmaz"mış. İnsaf edin de, sizin itibarınız için açlıktan toplu ölümler olmasın artık. Utanmazlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.