Nurdağı Belediye Başkanı Adayı Yıldırır’a Sevgi Seli

Nurdağı Belediye Başkanı Adayı Yıldırır’a Sevgi Seli

Cumhur İttifakı’nın Nurdağı Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırır, Yerel Seçimler öncesi dur durak bilmiyor. Her an sahada olan Yıldırır’a vatandaşların ilgisi ise büyük oldu. Seçim Koordinasyon Merkezi Nurdağılı vatandaşlarla dolup taşan Yıldırır

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı’nın Nurdağı Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırır oldu. 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Nurdağı Belediye Başkan Adayı olan Yıldırır, yüzde 43,3’lük oy oranı ile Nurdağı Belediye Başkanı seçilmişti. 2014-2019 yılları arasında Nurdağı Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Yıldırır, 2019 yılında görevini devretmişti.

5 YIL SONRA SAHAYA DÖNDÜ

Bir dönemlik aranın ardından Cumhur İttifakı’nın Nurdağı Belediyesi’ni emanet ettiği isim Mehmet Yıldırır oldu. Nurdağı ilçesinde sevilen bir isim olan ve Belediye Başkanlığı dönemde başarılı hizmetler sunan Yıldırır, 5 yıllık aranın ardından sahaya hızlı bir şekilde indi.

baskan2.jpg

NURDAĞILILAR KARARDAN MEMNUN

Asrın Felaketi’nden ağır yara alan Nurdağı’nın yeniden inşası için kilit rol oynayacak isimlerden olan Yıldırır, kalıcı konutlar ve konteyner kentlerde yaşayan depremzede vatandaşlarla bir araya geliyor, talep ve isteklerini dinliyor. Yıldırır’ı karşısında gören Nurdağılılar ise Cumhur İttifakı’nın kararından memnun.

CAN KUKLAĞIYLA DİNLİYOR

Yıldırır da seçim çalışmaları kapsamından sahayı bir an olsun boş bırakmıyor. AK Parti Nurdağı İlçe Başkanı Mehmet Bali ve İlçe Teşkilatının yanı sıra MHP İlçe Teşkilatlarının da destek verdiği Yıldırır, sahada dur durak bilmeden çalışıyor. Nurdağı halkının sorun ve taleplerini can kulağıyla dinliyor, yeni dönem projelerini sıralıyor.

YILDIRIR’A SEVGİ SELİ

Yıldırır’ın Seçim Koordinasyon Merkezi ise her gün Nurdağılı vatandaşların akınına uğruyor. Her gün yüzlerce vatandaşla SKM’de bir araya gelen Yıldırır, Nurdağı’nda tarihi bir zafere imza atacaklarını anlattı.

SÖZ VERDİ

Vatandaşların barınma sorununu çözeceklerini anlatan Yıldırır, ‘’Bizler hep birlikte Nurdağı’yız. İlçelerimizi de köylerimizi de hep birlikte ayağa kaldıracağız. Nurdağı’nda 8 bin 500 olan konut sayısını 9 bin 500’e çıkardık. Bin rezerv alanı içerisinde 500 tanede de Başpınar’da bulunan arsaya konut yapılacak. İlave olarakbin 500 konut daha yapılacak. Hiçbir vatandaşımız dışarıda, açıkta kalmayacak. Bunun sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. Hem ilçe merkezinde hem de köylerimiz de barınma sorunu 2025 yılının Aralık ayına kadar sona erecek’’ dedi.

YILDIRIR’IN ZAFERİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Her dönem AK Parti ve Cumhur İttifakına destek sunan ve rekor düzeyde oy oranları ile dikkat çeken Nurdağı’nda, 31 Mart Yerel Seçimlerinde de durumun değişmeyeceği, Yıldırır’ın ezici bir üstünlük ile seçimleri kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.