İzmir Fuarı'na kaç kişi gitti? Kılıçdaroğlu - Baykal el ele TSK'dan minare açıklaması Başbakan Erdoğan Bursa'da Baykal cumhurbaşkanı olabilir Lüks gemide dehşet anları Babası Eşine Tecavüz Etti CHP'li kadınları AKP'liler dövdü... 3 otoyolda nakit ödeme kalkıyor Erdoğan Türkeş'e tuzak kurdu Kimsenin Arka Bahçesi Olmayacağız Sadi Somuncuoğlu HAYIR Diyor Adana'da "HAYIR" Açık Ara Önde! Vali Coş'a protesto 900 Bin Boykot Çıkarsa AKP'den Yargıya Protesto KPSS ve TUS Sınavlar ertelendi Yüksek yargıda dinleme kaosu Tunceli'de çatışma: 1 şehit MHP'yi kızdıran afiş Avcı'dan davacı olacağım Resepsiyona AKP katılmadı Cami minaresi hedef tahtası mı? U2 istanbul'u salladı Referanduma Nurdağlı Küçük Sanayiciler EVET diyor.
Favorilerime Ekle Günün Haberleri Arşiv Reklam Künye İletişim Üyelik İddaa Sondakika Ekle 08 Eylül 2010
Ana Sayfa
3.sayfa
Güncel
Ekonomi
Dünya
Siyaset
Spor
Teknoloji
Gaziantep Haberleri
Gaziantepspor Haberleri
Kültür-Sanat
Eğitim
Medya
Kadın ve Aile
Fuarlar
Önemli Linkler
Yaşam
Canlı Skorlar
Yurt Haberleri
Magazin
Sağlık
العربية
Otomobil
English News
Deutsch news
France News
Ara
Çok Okunanlar
KPSS ve TUS Sınavlar ertelendi
Referanduma Nurdağlı Küçük Sanayiciler EVET diyor.
Kılıçdaroğlu - Baykal el ele
Babası Eşine Tecavüz Etti
İzmir Fuarı'na kaç kişi gitti?
Başbakan Erdoğan Bursa'da
Kimsenin Arka Bahçesi Olmayacağız
Avcı'dan davacı olacağım
CHP'li kadınları AKP'liler dövdü...
İzmir'de 500 bin CHP'li buluştu
Hava Durumu
Piyasalar
IMKB 60.747
Dolar 1,5115 YTL
Euro 1,9265 YTL
Sterlin 2,3128 YTL
Fotoğraf Galerisi
Ünlülerin frikikleri
SAADET PARTİSİ'NE ADLİ BASKIN!..
Yaklaşık 1 saat parti genel merkezinde kalan 21. Asliye Hukuk Hakimi Ahmet Tözün, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
29 Temmuz 2010 Perşembe 23:48
21. Asliye Hukuk Hakimi Ahmet Metin Tözün, Saadet Partisinde Genel Merkezi'ne incelemelerde bulundu.

Yaklaşık 1 saat parti genel merkezinde kalan Tözün, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kongre evraklarını incelediklerini belirten Tözün, 'Açılan bir dava var. Dava süreci devam ediyor. Delil tespiti olduğu için kongre evrakları için geldik. Parti yetkilileri de evrakları bir klasör halinde bize teslim ettiler' diye konuştu.

Tözün, bir gazetecinin mahkemenin ne zaman sonuçlanacağına ilişkin sorusuna, 'Ne zaman sonuçlanacağı belli değil' yanıtını verdi.

'Kayyum atanacak mı?' şeklindeki soruya da Tözün, 'Hayır. Bunlar hiç belli değil' diye konuştu.


-HAYRETTİN DİLEKCAN-


Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve parti avukatı Hayrettin Dilekcan ise olağanüstü kongrenin iptali için 5 değişik davanın açıldığını ifade etti. Dilekcan, şunları söyledi:

'Bu davayı açan arkadaşlarımızın genelde Mustafa Kamalak avukatlığında davalar açtığını görmekteyiz. Davalara baktığımızda genel başkanımızın genel başkanlık görevinin yürütmesinin durdurulması, kongrenin iptali ve tüzük tadilatının yürütmesinin durdurulması ve iptali şeklinde talepler.'

Dilekcan, son günlerde Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un bütünleyici, kucaklayıcı konuşmalarının bulunduğunu, buna karşılık olarak bir takım arkadaşlarının, ağabeylerinin ise sürekli olarak toplumu rahatsız edecek tarzda bir takım hukuki girişimlerde bulunduklarının görüldüğünü ileri sürdü.


-KAZAN-SAV GÖRÜŞMESİ


Şevket Kazan'ın CHP Genel Sekreteri Önder Sav'a yaptığı ziyareti hatırlatan Dilekcan, 'Bu ziyaretin bir bilgi alma, hukuki bir yardım alma ziyaretinin ötesinde başka amaç ve maksatlar taşıyor izlenimlerini veren bir ziyaret olduğunun kanaatine varmamak mümkün değildir' dedi.

Dilekcan, Şevket Kazan ve arkadaşlarının yıllarca kendilerine davayı öğreten ağabeyleri olduğunu ve bu ağabeylerinden yeni bir şey daha öğrendiklerini belirterek, 'Esefle karşılıyorum ki, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ı Saadet Partisinin iç işlerine müdahil hale getirmişlerdir. Bundan büyük bir üzüntü duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim' diye konuştu.

Dilekcan, olağanüstü kongre taleplerinin değerlendirilmesi için hafta sonu il başkanları ve il müfettişleri ile son kongre değerlendirmesinin ve olası olağanüstü kongrenin görüşüleceğini söyledi.

Yorum Ekle   
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Kılıçdaroğlu - Baykal el ele
Başbakan Erdoğan Bursa'da
Baykal cumhurbaşkanı olabilir
CHP'li kadınları AKP'liler dövdü...
Erdoğan Türkeş'e tuzak kurdu
AKP'den Yargıya Protesto
MHP'yi kızdıran afiş
İzmir'de 500 bin CHP'li buluştu
Başbakan Pakistan'a gidecek
Baykal susurluk'ta konuştu
Oktay Vural yine sert konuştu
Evet için 48 ayrı noktaya gitti
Büyükşehirler HAYIR Diyor
Adil Gür: Evet artık ters tepiyor
Gandi'ye Erdoğan gömleği
TBMM Başkanı 'Evet' istedi
Tayyip'ten 'bidon kafa' cevabı
'Başbakan önce insan olsun'
MHP bu işe kızacak
12 Eylül'den sonra hesaplaşalım
Gazete Manşetleri
Yazarlar
ADAM DEĞİLMİŞSİN AMA SEN AŞKA DUA ET?
Fatma Kanmaz
CAN YELEĞİ
Gaziantep Hakimiyet
CESARETİN KIRILMASI
Kürşad Serdengeçti
KASABIN BIÇAĞINI YALAMAK
Hulki Cevizoğlu
İşte Öyle Bir Şey...
Birisi
Başbakan, Devleti Kim Yönetir?
Nadir Durmaz

Sitetistik
Anket
12 EYLÜL'DE YAPILACAK REFERANDUMDAKİ OYUNUZ NE OLACAK?
Evet
Hayır
Kararsız
Boykot edeceğim
Röportaj