21 Mayıs 2012 Pazartesi
PKKlı teröristin sözleri askeri şok etti
Diyarbakırda 1 Polis Şehit Oldu
Erdoğan İçin Masalara Vurdular
Faruk Çelikten Yeni Teklif Sinyali
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Silah bizim garantimiz
06 Şubat 2012 Pazartesi 10:17

Silah bizim garantimiz

Leyla Zana 'Silah Kürtler'in sigortasıdır' demişti. Benzer sözler İsrail'den geldi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabinenin haftalık toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, "Son günlerde İran'ın İsrail'in yok edilmesi konusunda yorumlar yaptığını duyuyoruz, Suriye ordusunun halkını katlettiğini görüyoruz, bölgemizde kanlı eylemlere şahit oluyoruz" dedi.

BARIŞ VE SAVUNMANIN TEK GARANTİSİ

"Böyle bir bölgede, hayatta kalmayı, güvenliği ve barışı garanti eden tek şeyin güç olduğunu" belirten Netanyahu, "Askeri, ekonomik ve sosyal olanaklarımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Bu, barışın değerini kaybettiği durumda İsrail için barış ve savunmanın tek garantisi" diye konuştu.

SİYONİST REJİM KANSER HÜCRESİDİR

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Tahran Üniversitesi bahçesinde verdiği Cuma hutbesinde, bölgedeki uyanışın en önemli etkilerinden birinin İsrail'i daha da tecrit etmek olduğunu belirterek, ''Siyonist rejim (İsrail), gerçek bir kanser hücresidir ve mutlaka yok edilmelidir ki inşallah yok olacak'' ifadesini kullanmıştı.

Bu haber toplam 138 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
--- ---
-*-
ÜYE İŞLEMLERİ
-*- -*- -*-
-*-
-*-
ANKET
Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz'ı başarılı buluyormusunuz
RÖPORTAJ
-*-
---- 300x250 http://www.turk.net/ --- --- -*- www.724tikla.com -*- http://www.trendyol.com -*-
-*-