14 Mayıs'a kadar maaş almayacağım

14 Mayıs'a kadar maaş almayacağım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmalarına başlayacağı için 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmalarına başlayacakları için belediyeden maaş almayacağını açıkladı. Yavaş, tv100 kanalında yayınlanan Haftanın Panoraması programına katıldı ve seçim süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Uğur Dündar'ın sorusu üzerine seçim gezilerine de çıkacak olan Yavaş'a, ABB'nin imkanlarından yararlanıp yararlanmayacağı soruldu. Yavaş, "Seçim propaganda gezilerine başlayacağımız için pazartesi gününden 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağım, izne ayrılacağım. O günden itibaren belediye olanaklarını kullanmayacağım" şeklinde yanıt verdi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile seçim çalışmalarını hızlandıran Yavaş, "Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener bazen de Ekrem Bey'le programlara katılacağız" diye ekledi.

Yavaş, daha önce de seçim kampanyası için ayrılacağı belediye bütçesinin yüzde 50'sini kendisine maaş olarak ödemeyeceğini açıklamıştı. Bu açıklamasıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Mansur Yavaş, İstanbul seçimlerinde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya ekibinde yer almış ve seçim sonrası yapılan yenileme seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.