Afganistan'da kan donduran görüntüler! CIA bebekleri katletti!

Afganistan'da kan donduran görüntüler! CIA bebekleri katletti!

ABD ve NATO'nun işgali altındaki Afganistan'da kan donduran görüntüler! CIA destekli Kabil hükümeti aralarında bebeklerin de olduğu 20 sivili katletti.

ABD'nin 11 Eylül bahanesinden sonra işgal ettiği Afganistan'da kan donduran bir olay yaşandı. ABD ve NATO'nun işgali altındaki Afganistan'da barış için çözüm yolları aranırken, CIA destekli Kabil hükümetinin ülkenin doğusundaki sivil yerleşimlerde katliama devam ettiği ortaya çıktı.

ABD SİVİLLERİ HAVADAN BOMBALADI

Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre CIA destekli Kabil Hükümetine bağlı güçler, Taliban bahanesiyle dün Host ilinin Sabari ilçesini kuşattı. Sivillerin evlerini ABD'nin hava desteğiyle bombalayan güçler, bazı evlere de baskın düzenledi.

image-3.jpg

BEBEKLER KATLEDİLDİ

Düzenlenen saldırılarda bebeklerin, çocukların ve hamile kadınların da bulunduğu en az 20 sivilin katledildiği belirtildi.

Saldırının ardından bölge halkı Kabil hükümeti güçlerine büyük tepki gösterdi.

Saldırıda öldürülenlerin yakınları, bölgede hiçbir Taliban mensubunun olmadığını ve saldırının doğrudan sivilleri hedef aldığını ifade etti.

Saldırıyı gerçekleştiren Host Koruma Gücü (KPF) isimli CIA destekli askeri birim, bölgede aktif olarak faaliyet gösteriyor.

TALİBANA MİSİLLEME İÇİN SİVİLLERİ KATLETTİLER

Mepa News'te yer alan habere göre KPF geçtiğimiz aylarda Taliban saldırılarında ağır kayıplar vermişti. Sivillere yönelik saldırıların Taliban'a bir misilleme niteliğinde gerçekleştirildiği ifade edildi.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.