Filistinli gencin öngörüsü viral oldu!

Filistinli gencin öngörüsü viral oldu!

Rusya’nın, Ukrayna’ya saldırıları sürerken, ilginç ayrıntılar da gündeme geliyor. Filistinli gencin 10 ay önce Twitter'dan, Ukrayna lideri Zelenskiy'e verdiği cevap beğeni topladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in saldırı emrinden sonra, dünya Ukrayna’yı konuşurken aylar önce Volodimir Zelenskiy’ye atılan bir tweet sosyal medyada çok konuşuldu.

Ukrayna lideri Zelenskiy'nin Mayıs 2021'de İsrail'le ilgili attığı mesaja Filistinli bir gencin verdiği yanıt bir anda gündem oldu. İşte ayrıntılar…

MAYIS 2021'DE İSRAİL'E DESTEK MESAJI

Volodimir Zelenskiy, 12 Mayıs 2021'de "İsrail'de gökyüzü füzelerle dolu. Bazı şehirler yanıyor... Kurbanlar, birçok yaralı ve birçok insan trajedisi var. Bütün bunlara yas ve keder olmadan bakmak mümkün değil. İnsanların canı için çatışmanın bir an önce durdurulması gerekiyor" diye yazdı.

ZELENSKİY'E VERDİĞİ YANIT BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Hissam Ullah Baig adlı Filistinli bir kullanıcı ise bu tweete "Bir komedyen daima komedyendir. Bir gün Rus uçakları Kiev, Kharkiv ve Odessa'yı bombaladığında anlarsın." yanıtını verdi.

Son 5 gündür Rusya, bombardımanı altında mücadele veren Zelenskiy’e, Filistinli genç yeniden mesaj gönderdi;

 

"Geçen yıl İsrail ayrım gözetmeksizin Gazze'yi bombalarken, Başkan Zelenskiy savaş suçunu meşrulaştırıyordu. Bugün onun milleti, Gazzeli sivillerin her gün yaşadığı dehşetin aynısını yaşıyor. Ukrayna halkı için dua ediyorum"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.