
Trump halinden memnun! İnternet yasağı ve azil süreci umurunda değil!
Eski ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'dan ayrıldıktan hakkında açılan azil davasından ve sosyal medya yasaklarından hiç de rahatsız değil.
Sosyal medyadaki aktif kullanımı ve paylaşımlarıyla dikkat çeken eski ABD Başkanı Donald Trump, 6 Ocak olaylarının ardından kendisine getirilen sosyal medya yasaklarından ve azil davalarından hiç de rahatsız değil. Emekli olduktan sonra Florida'ya yerleşen Trump'ın, Beyaz Saray'daki yaşamına kıyasla şu anda çok daha mutlu olduğu açıklandı.
Trump'ın sözcülüğünü yapan Jason Miller, Eski ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'daki görev süresi sona erdikten sonra, Florida'da yaşadığı hayattan çok daha fazla keyif alıyor. Miller, eski başkanı yıllar sonra ilk kez gerçekten rahat gördüğünü söyledi.
Miller ayrıca Trump'ın eşi Melania Trump'ın da mevcut durumdan memnun olduğu bilgisini paylaştı.
Eşinin, sosyal medyadaki engellemelerden sonra kendisine daha fazla zaman ayırdığını söyleyen Melania Trump, bu durumdan ötürü çok mutlu olduğunu belirtti.
Miller'a göre, Trump her zamankinden çok daha mutlu hissediyor ve hatta sosyal medyada bulunmadığı ve çevrimiçi nefrete maruz kalmadığı için de ayrıca mutlu.
Trump'ın ikinci azil davası hakkında da konuşan Miller, "suçlu bulunacağı konusundaki şüphelerim artmaya başladı " dedi. Geçen hafta ise Miller, Trump'ın suçlu bulunacağı bir senaryonun olmadığını, azil davasından beraat edeceğini kesin bir dille ifade etmişti.
Kaynak: Milli Gazete
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.