Altın kaç lira oldu?

Altın kaç lira oldu?

Altın fiyatların son zamanların en yüksek seviyesine gelerek 527 lirayı gördü. Teknik uzman Tunç Şatıroğlu altın ve piyasaları değerlendirdi.

Yeni haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları son dönemin en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra geriledi. Gram altın 527 lirayı görürken şu saat itibariyle 520 lira civarında seyrediyor. Altın fiyatlarındaki yükseliş döviz fiyatlarında da hissedildi. Dolar kuru 8 lira 58 kuruşa çıkarken, şu sıralar 8 lira 48 kuruş bandında yer alıyor. Altın fiyatlarındaki değişimi teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu değerlendirdi.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR Mİ?

Altın fiyatlarında bir miktar gerileme yaşanırken, altının ons fiyatı 1906 dolar seviyesinde izledi. Gümüşün gram fiyatı 7 lira 76  kuruş seviyesini görürken şu sıralarda 7 lira 64 kuruşa geriledi. Çeyrek altının 860 liradan, cumhuriyet altını 3 bin 504 liradan, 22 ayar altınının gram fiyatı ise 476 liradan işlem gördü. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, " Altın yükselişini sürdürüyor ancak bir miktar momentum kaybı var. 1890'a doğru geri çekilmeler olursa bu bir alım fırsatı olur.Dün anlattığım gibi Dolar-TL 'de bir miktar geri çekilmenin geldiğini görüyoruz. 8,44 ve 8,40 muhtemel hedefler." İddiasında bulundu.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.