Market fiyatları Fahrettin Poyraz'ı yalanladı!

Market fiyatları Fahrettin Poyraz'ı yalanladı!

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Marketlerde yüzde 10 daha düşük sattığını açıklarken market fiyatları Genel Müdürü yalanladı.

Türkiye’de gıda enflasyonuna karşı çözüm olarak ortaya konulsa da bu marketlerde satılan ürünlerin fiyatı ile diğer zincir market fiyatlarının arasında bir fark bulunmuyor. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Marketlerde, piyasa fiyatlarının altında ürün sattıklarını ileri sürerek, “Örneğin ayçiçeği yağı fiyatı diğer marketlere göre yüzde 10 daha ucuz” şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Tarımdanhaber.com adlı internet sitesinde yer alan habere göre Tarım Kredi Marketlerde satılan pet paket 5 kg ayçiçeği yağı fiyatları ile diğer market fiyatları karşılaştırıldığında söz konusu yağ fiyatlarının hiç de açıklandığı gibi yüzde 10 daha ucuz olmadığı ortaya çıktı. Keçiören’de aynı cadde üzerinde bulunan Tarım Kredi Market ile A101 ve ŞOK markette satılan 5 kg pet ayçiçeği yağı fiyatları bir birine çok yakın olduğu hatta A101’de satılan yağın fiyatının daha düşük olduğu görülüyor.

TARIM KREDİ MARKET, A101 VE ŞOK'DA SATILAN 5 KG PET AYÇİÇEĞİ YAĞI FİYATLARI 

5 kg (PET PAKET) ayçiçeği yağı Tarım Kredi Market’te 62.25 TL’den satılırken,  A101’de 58.95 TL’den ŞOK’da ise 62.50 TL’den satılıyor. 

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.