Bölgemize nitelikli sağlık hizmeti

Bölgemize nitelikli sağlık hizmeti

"Özel Kemal Bayındır Hastanesi, bölgede özel hastanecilik kavramını değiştirip kişiye özel hastanecilik anlayışına dönüştürerek sağlıkta bölgenin referans hastanesi olmak için hizmet vermeye devam ediyor.

Meslekte 40 yıllık deneyimi ile kendi ismini hastanesine veren Op. Dr. Kemal Bayındır, hastane bünyesinde bulundurduğu deneyimli hekim kadrosu ve gelişen tıp teknolojisini yakından takip eden sağlık anlayışı ile bölgeye sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. "

FARKLI SAĞLIK KONSEPTİMİZLE İNSAN SAĞLIĞINA ÖNEM VERİYORUZ 

Bölgede özel hastane kavramını Kemal Bayındır Hastanesi’nin kişiye özel hastanecilik anlayışına dönüştürdüklerini belirten Bayındır, “Hastanemiz, hastalarımızı en kısa sürede sağlıklarına kavuşturmak için doğru tanı ve doğru tedaviye çok önem vermektedir. Biz Özel Kemal Bayındır hastanesi olarak bölgede özel hastanecilik kavramını ‘Kişiye Özel Hastanecilik’  konsepti ile değiştirmeye gayret ediyoruz.

BÖLGENİN REFERANS HASTANESİ OLMAK İÇİN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Sağlıkta bölgenin referans noktası olarak hizmet verdiklerini ve tıp alanında tüm yenilikleri  takip ettiklerini söyleyen Bayındır, “Sağlıkta bölgenin referans hastanesi olma için yolumuza devam ediyoruz. Hastane olarak güvenilir, hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir merkez olarak sağlık hizmetlerini sürdürmekteyiz. Bölgenin dört bir yanından gelen hastalarımıza tedavilerimizi  kişiye özel olarak sunmaktayız. 

HASTANEMİZ BÖLGEMİZE  NİTELİKLİ SAĞLIK HİZMETİ SUNMAKTA

Özel Kemal Bayındır Hastanesi’nin yalnız kent halkına değil bölgeden gelen tüm hastalara da sağlık hizmeti sunduğunu ifade eden Bayındır; “Hastanemiz, tam donanımlı ameliyathanesi doğumhanesi, erişkin yoğun bakım ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri, 24 saat hizmet veren tam donanımlı acil servisi ile Gaziantep  ve bölge halkına, yerli ve yabancı misafirlere, nitelikli sağlık hizmeti sunmaktadır.”

dsc-4296.jpg

DR. KEMAL BAYINDIR KİMDİR?
Özel Kemal Bayındır Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bayındır; İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup ihtisasını İstanbul Zeynep Kamil Hastanesinde tamamladı. Gaziantep Kadın Doğum Hastanesinde, birçok özel ve kamu hastanelerinde yöneticilik yapan Dr. Kemal Bayındır, 2011 yılında kendi adıyla kurduğu Özel Kemal Bayındır Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi ve kendi ismini taşıyan hastanede halen aktif olarak yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor.  Meslekte 40. Yılını dolduran Dr. Kemal Bayındır, bilgi birikimini ve tecrübesini kendi hastanesinde sunmaya devam ediyor. Aynı zamanda yeni nesil hekimlere de yol göstermekten mutluluk duyan Bayındır, meslekteki 40 yıllık tecrübesi ile sağlık alanında birçok başarı ödülüne imza attı.

dsc-4271.jpg

“GÜÇLÜ HEKİM KADROMUZ VE TEKNİK CİHAZLARIMIZLA TIPTAKİ GELİŞMELERE  AYAK UYDURUYORUZ”

Özel  Kemal Bayındır Hastanesi Genel Koordinatörü Teslime Bayındır, hastane yönetimi ve hekim kadrosu olarak sağlığa verdikleri öneme dikkat çekerek  vatandaşlarımızın sağlığın her alanında hastanemizde hizmet almalarının mümkün olduğunu belirtti. Bayındır, Özel Kemal Bayındır Hastanesi olarak tıbbi teknolojiyi yakından takip ettiklerini ve hastanede kullanılan tüm cihazların gelişen teknolojiyle uyumlu olduğunu ifade etti. 

TIP ALANINDA TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Özel Kemal Bayındır Hastanesi’nin gelişen teknolojiyi yakından takip ederek kullanılan tüm tıbbı cihazların çağa ayak uydurduğunu dile getiren Bayındır, “Hastanemiz  bünyesinde bulunan cihazlarımızı yenilemekte son teknolojiyi takip etmekteyiz. Hastanemiz Radyoloji bölümünde kullanılan cihazlarımızdan biri olan MR cihazımız Siemans Sempra 1,5 tesla’dır 60 cm/ 1.97 ft genişliğinde olup 200 kg ağırlık kapasitelidir. Ayrıca klostrofobisi olanlar için cihazımız üst arka kısmı açık ve yüksektir. Misafirlerimiz kendilerini  huzurlu ve güvenli hissetmektedir” diye konuştu.

HASTANEMİZDE SAĞLIĞIN BİR ÇOK ALANINDA HİZMET ALMAK MÜMKÜN

 Özel Kemal Bayındır Hastanesi’nde birçok bölümle bölgede sağlık hizmeti verildiğinin altını çizen bayındır, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Beyin Mr, Beyin Anjio, Mamografi, Ultrasonografi, Renkli Dopler, Bilgisayarlı Tomografi, Meme Biyopsi, Troid Biyopsi, Karın içi apse boşaltımı gibi birçok işlem yapılmaktadır. İsteğe bağlı Anestezi ile her türlü Radyolojik işlem yapılmaktadır. Yetişkin çocuk ayırt etmeksizin her yaş gurubuna hizmet vermekteyiz.”

SAĞLIKTA YENİ  VİZYONUMUZLA FARK  YARATIYORUZ

Özel Kemal Bayındır Hastanesi’nin yeni bir vizyon ile sağlık hizmetlerinde fark yarattığını ve hastane bünyesinde bulunan bölümlerle sağlığın her alanında hizmet sunulabildiğini aktaran Teslime Bayındır şu ifadelerde bulundu: “2011 yılında hizmet vermeye başlayan Özel Kemal Bayındır Hastanesi her geçen gün kendini yenilemekte ve geliştirmektedir. Yeni bir yönetim ve yeni bir vizyon ile yoluna devam eden Özel Kemal Bayındır Hastanesi; Acil servis, Anestezi ve Reanimasyon Algoloji (Ağrı), Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Erişkin Yoğunbakım, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum , Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Cildiye, Ortopedi  ve Travmatoloji, Üroloji, Radyoloji, Merkez Laboratuvar, Yeni Doğan Yoğunbakım, Beslenme ve Diyetetik bölümleri ile hizmet vermekte olup bünyesinde bulunan bölümlere eklediği güçlü hekim kadrolarıyla ve kişiye özel hastanecilik anlayışına sahip Gaziantep ve Bölgede sağlığın güvenilir eli olmaya devam etmektedir.”

ULUSLAR ARASI STANDARTLAR DOĞRULTUSUNDA SAĞLIK HİZMETİ SUNUYORUZ

Özel Kemal Bayındır Hastanesi’nin uluslar arası standartlar doğrultusunda sağlık hizmeti verdiğinin altını çizen Teslime Bayındır, “93 adet yatak kapasitesi ile misafirlerimize tecrübeli ve güler yüzlü, modern tıbbın gerektirdiği etik ve hasta mahremiyetini önemseyen, kaliteli çağdaş alt yapımızla Uluslar arası standartlarda hizmet veren bir sağlık kuruluşu olmaya devam etmekteyiz” dedi.  

 Haber Merkezi 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.