Gaziantep Belediyeleri sınıfta kaldı!

Gaziantep Belediyeleri sınıfta kaldı!

"“Kar’ın yağacağı günler öncesinden bilinmesine rağmen Antep’teki belediyelerin uyuması, gerekli önlemleri almaması kabul edilebilir değildir” diyen CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, yollarda aç, susuz ve soğukta mahsur kalan binlerce

Vatandaşa bu çileyi reva görenlere yazıklar olsun!” diyen Yılmazkaya konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi;

“İlim Gaziantep’te, günler öncesinden yapılan bütün uyarılara rağmen dün yaşanan kar yağışı nedeniyle trafiğin kitlendiği, vatandaşın saatlerce yolda kaldığı Nizip ile Nurdağı’ndan Antep’e giden yolların kapandığı, birçok ilçenin ve Gaziantep kent merkezinin yoğun kar yağışı nedeniyle saatlerdir kapalı kaldığı, yollarda mahsur kalan yaşlı, çocuk, kadın, hamile ve hasta vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetler nedeniyle birçok aracın yakıtının bitmek üzere olduğu, vatandaşların ilaç ve gıda sorunu yaşadığı ve halen ulaşılamayan yurttaşlarımızın olduğu bir basiretsizlik yaşanmakta. 

Yetkililer gerekli önlemleri almadığı için 20 saattir Gaziantep otoyolu ve ilçeleri kar nedeniyle ulaşıma kapalı. 

Vatandaşa bu çileyi reva görenlere yazıklar olsun!

Yaşanan işkenceyi Antep halkı hak etmiyor. Adeta Antep halkı cezalandırılıyor. 

Kar’ın yağacağı bilinmesine rağmen Antep’teki belediyelerin uyuması, gerekli önlemleri almaması kabul edilebilir değildir.

Okçuluk Vakfına milyonlarca lira para aktaran, millet bahçesi yapmak için milyarlar harcayan ama tuzlama çalışmaları için para bulamayan araç alamayan belediyeleriyle Şampiyon Şehir Gaziantep’teki basiretsiz yönetim nedeniyle hemşerilerimiz haklı olarak isyan ediyor” ifadelerini kullandı. 

Binlerce İnsanın Saatlerce Yollarda Aç, Susuz ve Soğukta Kaldı! Saraya ve Ailesine Yaranmayı Bırakın! 

Yılmazkaya, “Gaziantep’in AKP'li Şahinbey Belediyesi, okçuluk tesisi kurulması için 60 milyon TL ödenek ayırmıştı. Birilerinin çocuğu ok atmayı seviyor diye Belediye Başkanı Tahmazoğlu’nun Saray ve ailesine yaranmak adına bu şekilde harcama yapmasının bedelini Gaziantepli hemşerilerim ödüyor. Belediye Başkanı kendi parasıymış gibi harcama yapıyor. 

AKP’li belediyelerinin birilerini zengin etmek ve saraya yaranmak adına milletin parasını har vurup harman savurması sonucu vatandaşımız için gerekli olan hizmeti maalesef alamıyor. Çünkü geriye vatandaşa hizmet etmek için para kalmıyor!

Keşke bu paraları Gaziantep halkına hizmet için, tuzlama, kar aracı ve personel alımı için ayırsaydılar. 

Kentin çok başarılı olduğunu, birçok konuda şampiyon olduğunu söyleyenler, 

Binlerce insanın saatlerce yollarda aç, susuz ve soğukta kaldığını unutmasın.  

Ulaştırma Bakanlığı, Kara Yolları, Gaziantep’teki Belediyeler el birliğiyle,

Koca memleketi KAR’a teslim ettiler” ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.