Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tutuklandı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tutuklandı

“Tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs” suçundan gözaltına alınan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay tutuklandı.

“Tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs” suçundan bu sabah düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay tutuklandı.

İbrahim Ay ile arasında husumet bulunan Mahmut Özkılıç’a 27 Nisan 2018 tarihinde arabasına bindiği esnada silahlı saldırı düzenlendi. 

Saldırıyı düzenleyen S.O.M. etkin pişmanlıktan yararlanarak azmettirenin İbrahim Ay olduğunu yönünde ifade verdi. 

S.O.M. verdiği ifadede İbrahim Ay’ın kendisinden para karşılığı Mahmut Özkılıç’ı öldürmesini istediğini söyledi.

S.O.M.’nin ifadesinin ardından harekete geçen emniyet ekipleri Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ı bu sabah düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan İbrahim Ay tutuklandı.

BİR KİŞİYİ SOPAYLA DÖVDÜĞÜ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKMIŞTI

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ın 2017’de bir kişiyi sopayla dövdüğü görüntüler ortaya çıkmıştı.

İbrahim Ay’ın birine yönelik tokatlı ve yumruklu saldırıda bulunduktan sonra hızını alamayıp sopalı saldırıda da bulunduğu görülüyor. İbrahim Ay’ın gazeteci olduğu söylenen kişiye yönelik kamera altında 11 kişilik kalabalık bir grupla saldırıda bulunmasının sebebinin ne olduğu açıklanmadı.

Videonun 13. saniyesinde karşısındaki kişiye tokat atarken videonun 49. saniyesinde ise dışarıdan çağırdığı kalabalık gruba işaret ederek onları içeri çağırıyor. İçeri giren kalabalık gruba dahil olan birinin elindeki sopa ile ve beraberindeki grup ile birlikte karşısındaki kişiye öldüresiye saldırmaya devam eden İbrahim Ay karşısındaki kişinin kafasına ve vücudunun üst bölgesine defalarca sopa darbesi indiriyor.

odatv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.