Gaziantep havalimanında 'Gastronomi' kazığı

Gaziantep havalimanında 'Gastronomi' kazığı

"Havalimanlarındaki restoranlar ve kafelerde yüksek fiyatlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Gaziantep Havalimanı'nı kullanan vatandaşlar bir küçük suyun 20, bir fincan kahvenin 50, 1 dilim börek ve çayın ise 55 TL 'ye yükselmesi vatandaşları oldukça

Vatandaşlar ekonomik krizle mücadele etmeye devam ederken, Gaziantep'te astronomik rakamlar ile havalimanını kullanan müşterileri canından bezdirdi.

Gaziantep’te yeme içme sektöründeki pahalılık önlenemezken, gastronomi festivalinin yapılacağı bu günlerde ‘Gastrokazık’ yapıldığını iddia eden vatandaşlar, özellikle havalimanındaki fahiş fiyatların Gaziantep'e yapılan en büyük düşmanlık olduğunu ifade etti. 

kahveee.jpg

Gaziantep’te yeme içme sektöründeki pahalılık yetmezken havalimanında ise son yıllarda sürekli yapılan gastronomi reklamlarının etkisi ile fiyatları uçurduğu iddia edildi. Yaşanan fiyat artışlarına isyan eden vatandaşlar ise gastronomi diye diye ‘Gastrokazık’ yapıldığını ifade ederek bir küçük suyun 20 TL olmasına isyan etti.

Fahiş fiyatlardan yakınan vatandaşlar yetkililerden havalimanlarına denetim yapılmasını ve bu yüksek fiyatların bir an önce önüne geçilmesi yönünde çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.