Gaziantep MÜSİAD'ın yeni başkanı Fedaioğlu seçildi

Gaziantep MÜSİAD'ın yeni başkanı Fedaioğlu seçildi

"Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi, 24. Olağan Genel Kurul seçimine tek aday olarak giren Fatih Muhaddis Fedaioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Fedaioğlu "Devir aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşıyacağımızdan kimsen

MÜSİAD'ın 24. Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleşti. Gaziantep Şube Başkanlığının Olağan Kongresi’ne tek aday olarak giren sanayici iş dünyasındaki ve siyaset arenasındaki başarıları ile parlayan Fatih Muhaddis Fedaioğlu Seçildi.

Gaziantep şubesi binasında yapılan 24. Olağan Genel Kurula Genel Başkan  Abdurrahman Kaan, Genel Başkan Yardımcıları, Kurucular, Kadim Başkanlar, yönetim kurulu ve Gaziantep Şubesi üyeleri katıldı. Covid-19 ile İlgili Uyulması Gereken Kuralların uygulandığı genel kurulun Açılış konuşmalarının ardından İç Genel Kurul'a geçildi. İç Genel Kurul'da MÜSİAD'ın Gaziantep Şube Başkanlığına Fatih Muhaddis Fedaioğlu seçildi.

24. Olağan Genel kurulda söz alan MÜSİAD'ın Gaziantep Şubesi yeni Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu “Rekabetçi bir ekonomi ve refah gücü yükselmiş halkımız, gelenek ve değerlerimizi korurken; modernleşme ve ilerlemeyi hedef alan, ileri derece de özgür ve demokrat bir Türkiye özlemimizdir" dedi.

Fedaioğlu'nun Genel Kurulda yaptığı konuşmanın tamamı şöyle;

Çok Kıymetli Genel Başkanım, Genel Başkan Yardımcılarım, Kurucularımız, Kadim Başkanlarımız, MÜSİAD’ın Saygıdeğer üyeleri, değerli Medya Mensupları, değerli misafirler;

Hepinizi SELAMLARIN EN GÜZELİ OLAN Cenabı Allah’ın selamı ile selamlıyorum.

Sözlerimin hemen başında şahsıma ve yönetim kuruluma gösterilen teveccühten dolayı hassaten siz değerli kadim başkanlarımıza, üyelerimize ve genel başkanlığımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

1993 yılında temelleri atılan ve 28’inci yılını dolduran şubemize hoş geldiniz safalar getirdiniz.

O çetin günler de kimsenin teşebbüs bile edemediği bir anda, büyük bir cesaret örneği göstererek önderlik yapan kurucu başkanımıza ve kurucu üyelerimize, ayrıca şubemizin bugüne kadar gelmesinde büyük emeği olan kadim dönem başkanlarımıza, yönetim kurullarına ve üyelerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Vefat edenlere rahmet diliyorum, hayatta olanlara sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum.

İnşallah devir aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 

Dünya son yıllarda inanılmaz bir hızla değişmekte,  değişime ayak uyduramayanlar ise marjinalleşip devre dışı kalmaktadır.

Sadece kamu yönetimine değil, Sivil Toplum örgütlerine, Oda ve borsalara, Esnaf Odalarına da büyük görevler düşmektedir. Sivil Toplum örgütleri –Kamu-Üniversite işbirliği içinde vizyon geliştirmek ve uygulanabilir projeler üretmek zorundadır. Değişim ve dönüşümün ivme kazandığı bir dönemde günün problemlerini çözemeyen ve gelecekte yaşanması muhtemel sorunlara karşı hazırlık yapamayan kuruluşlar ve yöneticilerinin vebali büyük olacaktır.

MÜSİAD olarak; “Rekabetçi bir ekonomi ve refah gücü yükselmiş halkımız, gelenek ve değerlerimizi korurken; modernleşme ve ilerlemeyi hedef alan, ileri derece de özgür ve demokrat bir Türkiye özlemimizdir.”

MÜSİAD Üyeleri devlete ve kamu kaynaklarına sırtını dayamadan, teşviklere ve kredilere bel bağlamadan kendi yağıyla kavrulmanın ne demek olduğunu Türkiye’ye göstermiştir. MÜSİAD 20 yıldır gelişmekte olan ülkelerle, İslam ülkeleriyle ticaretin gelişmesi için çaba sarf etmiş, onları her yıl yaptığı organizasyonlarla bir araya getirmeye çalışmış bu gün gelinen noktalarda haklı bir paya sahip olmuştur.

Türkiye’ye olan sevdamızı hiç kaybetmedik. Geçmişte kapanan kapılara, yapılan baskılara, hantal bürokrasiye, ekonomik krizlere rağmen MÜSİAD üyelerinin her biri Anadolu kaplanları adını almıştır.  Üyelerinin alın terleri bozkırlarda açan çiçek gibi Anadolu’yu baştanbaşa umuda yeşertmiştir. Zaman birbirimizle uğraşma didişme zamanı değil uzlaşma zamanıdır. Uzlaşmanın adresi temel değerler ve özgürlüklerdir. Bunun aracı katılımcı bir demokrasi, mekanizması ise çok gelişmiş bir sivil bir anayasadır. T.B.M.M’sinin bunu yapmak için Büyük Türk Milletinden almış olduğu vekâleti vardır.

Bu minvalde MÜSİAD’ın “Yüksek ahlak – Yüksek Teknoloji” düsturunun, bugünlere ışık tutan vizyonunun daha iyi anlaşıldığı bir dönemde, MÜSİAD Gaziantep Şubesinin yeni yönetimi olarak, dün nasılsa, yarın da hiç bir ayrım yapmadan, ilimiz ve ülkemiz yararına her işte, herkesle, ekonomik ve sosyal ilişkiler kurmaya devam edeceğiz. Bununla da yetinmeyip, iş yaptığımız her alanda ilimizin vizyonunu geliştirecek sosyo-ekonomik etkileşimlerle, ilimize, ülkemize ve üyelerimize toplumsal katkılar sağlayacağız.

Sayın Divan, Muhterem Başkanlarım, Saygıdeğer üyelerimiz:

Sözlerimi bağlarken, bu güne kadar ve özellikle de 23. dönemde görev alan arkadaşlarımıza da buradan özel bir teşekkür iletmek istiyorum. İnşallah, Şubemizi her alanda en iyi şekilde temsil ederek, aldığımız bu bayrağı daha yukarılara hep beraber taşıyacağız. Yönetim kurulumuz; Tüzük ve seçim kuralları gereği burada okunan listelerimiz de olduğu gibi asil, yedek ve denetim kurulları şeklinde değil aksine hiçbir ayrım yapmadan Gaziantep Şube Başkanlığı olarak ful yönetim tam kadrosu ile bir bütün olarak yekvücut görev yapacaktır. Şahsım, Başkan sıfatıyla fiilen ve temsilen ve yönetim kurulu üyelerimiz icra kurulları olarak üyelerimiz arasında hiçbir fark gözetmeksizin Gaziantep Şube Başkanlığı üyesi olan her bir ferdimizin hizmetinde ve yanında olacağız. Burada rahatlıkla ifade ediyorum ki, yönetim kurul üyelerimiz ve başkanlığımızda kayıtlı tüm üyelerimiz gelecek dönemlerde başkan olabilecek özelliklere sahip çok değerli bireylerdir. Ve Allah’ın izni ile tüm üyelerimiz bir gün Gaziantep Şube Başkanlığında yönetim kurulu başkanı olarak görev yapabilecek, odalar ve borsalar, yerel yönetimler, Gazi Meclisimizde de milletimizi temsil edecek ve Allah’ın izni ile üyelerimizi bu önemli görevlerde göreceğiz.

Siz değerli üyelerimizin çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağına güveniyor,  katılım ve desteğiniz için tekrar şahsım ve yeni yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Sözlerimi tamamlarken, yeni Yönetim Kurulumuzun çalışmalarının ve yeni dönemdeki hedeflerimizin başta ilimize, ülkemize, iş dünyamıza ve şubemiz için hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyor,

Yönetim Kurulumuz adına sizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Şeklinde konuştu.

Bayrağı Mehmet Çelenk'ten  devralan Fatih Muhaddis Fedaioğlu seçildiği Genel Kurul'da, yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Buna göre MÜSİAD'ın yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu

İŞTE O İSİMLER

YÖNETİM KURULU ASİL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIRA NO

 

 

AD-SOYAD

 

 

MESLEĞİ

 

DOĞUM YERİ

 

SEKTÖR KURULU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

FATİH MUHADDİS FEDAİOĞLU

SANAYİCİ

 

GAZİANTEP

GIDA-TARIM-HAYVANCILIK

2

AHMET AYDINGÜLER

SANAYİCİ

 

SİİRT

KİMYA-PLASTİK-KAUÇUK

3

AHMET YAZICI

İŞ İNSANI

 

YUSUFELİ

GIDA-TARIM-HAYVANCILIK

4

ALİ ADIGÜZEL

MÜTEAHİT

 

ELAZIĞ

İNŞAAT

5

ALİ KEMAL AKDOĞAN

 

AVUKAT

 

NİZİP

DANIŞMANLIK VE EĞİTİM

6

BEYHAN TAHMAZOĞLU

 

DOKTOR

 

GAZİANTEP

SAĞLIK

7

ERCÜMENT ERUSLU

SANAYİCİ

 

GAZİANTEP

KİMYA-PLASTİK-KAUÇUK

8

HAKAN ÇAKICI

SANAYİCİ

 

KİLİS

GIDA-TARIM-HAYVANCILIK

9

HARUN ÇAKMAK

SANAYİCİ

 

GAZİANTEP

GIDA-TARIM-HAYVANCILIK

10

MUHAMMED ERSÖZ

 

YMM

KAHRAMANMARAŞ HİZMETLER

11

MUSTAFA ORHAN NACAR

 

MİMAR

 

GAZİANTEP

İNŞAAT

12

ÜMİT BUZUL

İŞ İNSANI

 

GAZİANTEP

OTOMOTİV VE ULAŞIM ARAÇ

13

VAKKAS ÇİFTÇİ

İŞ İNSANI

 

GAZİANTEP

GIDA-TARIM-HAYVANCILIK

14

YAHYA SERKAN EMRE

HARİTA MÜHENDİSİ

 

ADIYAMAN

İNŞAAT

15

YUNUS ATİLLA HAMALLAR

İŞ İNSANI

 

GAZİANTEP

TEKSTİL VE DERİ

16

ERTUĞRUL MIHCIOĞLU

İŞ İNSANI

 

GAZİANTEP

TEKSTİL VE DERİ

17

SERHAT KARSLIGİL

İŞ İNSANI

 

GAZİANTEP

KİMYA-PLASTİK-KAUÇUK

18

MUHAMMED CİHAN ÇELENK

MÜTEAHİT

 

GAZİANTEP

İNŞAAT

19

VELİ KIYAK

İŞ İNSANI

 

GAZİANTEP

BASIN YAYIM VE MEDYA

20

SIDDIK KAYABAŞ

SANAYİCİ

 

KİLİS

MAKİNA

21

ŞEMSETTİN ULUSOY

SANAYİCİ

 

ADIYAMAN

HİZMETLER

22

FATİH ÇETİNKAYA

İŞ İNSANI

 

GAZİANTEP

GIDA-TARIM-HAYVANCILIK

23

MEHMET ŞAHİN GÜNEŞ

 

MİMAR

 

ŞANLIURFA

İNŞAAT

24

HÜSEYİN GÜZEL

SANAYİCİ

 

ŞANLIURFA

TEKSTİL VE DERİ

25

MUHİTTİN BAY

İŞ İNSANI

 

GAZİANTEP

GIDA-TARIM-HAYVANCILIK

26

MEHMET FATİH ALTINTUĞ

İŞ İNSANI

 

GAZİANTEP

TEKSTİL VE DERİ

27

ABDÜLKADİR ÇOPUR

İŞ İNSANI

 

BİRECİK

DEMİR-ÇELİK-METAL

28

MEHMET TAHA MAHSERİCİ

SANAYİCİ

 

GAZİANTEP

İNŞAAT

29

MEHMET ERGÜN DEMİR

İŞ İNSANI

 

ADIYAMAN

ENERJİ VE MADEN

30

YUNUS KARTAL

YAZILIMCI

 

GAZİANTEP

BİLİŞİM

31

MEHMET ÖZBAĞ

SANAYİCİ

 

ADIYAMAN

TEKSTİL VE DERİ

32

LEVENT AKSİN

SANAYİCİ

 

GAZİANTEP

TEKSTİL VE DERİ

33

HASAN BEKEN

SANAYİCİ

 

MARDİN

GIDA-TARIM-HAYVANCILIK

34

MEHMET ALİ MALA

İŞ İNSANI

 

GAZİANTEP

YAPI MALZEMELERİ

35

MEHMET HAYRİ ÖZYAŞAR

SANAYİCİ

 

GAZİANTEP

MAKİNA

36

MUSTAFA KARAGÜLLE

MALİ MÜŞAVİR

 

GAZİANTEP

DANIŞMANLIK VE EĞİTİM

                           

 

FEDAİOĞLU KİMDİR?

1 Ocak 1970 tarihinde Gaziantep’te dünyaya gelen Fatih Muhaddis Fedaioğlu, lisans eğitimini ABD’nin Kaliforniya Eyaleti’ndeki San Francisco  Üniversitesi Mac Laren School of Business’de Finans Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. 1999 yılından bu yana Fedaioğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nde iş faaliyetlerini yürüten Fedaioğlu, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu üyesidir. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda uzun süre çeşitli görevler yürüten Fedaioğlu, 2011 yılındaki genel seçimlerde AK Parti Gaziantep milletvekili aday adayı olmuştur. Üst düzeyde İngilizce bilen Fedaioğlu evli ve 2 çocuk babasıdır. 2011 yılından bu yana MÜSİAD Gaziantep Şubesi’nde üye olan Fedaioğlu MÜSİAD Gaziantep Şubesi’nde genel sekreterlik ve başkan yardımcılıkları görevinde bulunmuş olup halen başkan yardımcılığı görevinin ardından Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Başkanlığına tek aday olarak getirildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.