Gaziantep Veteriner Hekimler Odası seçime gidiyor…

Gaziantep Veteriner Hekimler Odası seçime gidiyor…

"Gaziantep Kilis Bölgesi Veteriner Hekimler Odası'nın Genel Kurulu 24-25 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Toplam 359 üyesi bulunan odanın mevcut başkanı Meltem Peri, tekrar başkanlığa aday olduğunu açıkladı."

Gaziantep Kilis Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Meltem Peri, yaptığı yazılı açıklamada kongre tarihi ve geçmiş dönemde yapılan çalışmalarla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Peri, ilk defa kendi hizmet binalarında seçim yapacaklarına da dikkat çekerek, tüm üyeleri kongreye katılmaya davet etti.

ÜYE SAYIMIZI ARTTIRDIK

Başkanlığı devraldıklarında öncelikle tüm kesimleri temsil eden bir yapıya kavuşturduklarını

dile getiren Başkan Peri, ''İlk olarak oda hizmet binamızın yeri değiştirerek, daha geniş bir mekana taşındık. 310 üye ile aldığımız odamızın şu ana 359 üyesi bulunuyor. Bu süreçte yeni mezun arkadaşlarımıza hem yol gösterici olduk hem de odaya kayıt yaptırmalarına öncülük ettik'' dedi.

TÜM KESİMLERLE ÖRNEK İLİŞKİLER KURDUK

Oda olarak kentin yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla mesleki konularda istişarelerde bulunduklarını dile getiren Başkan Peri, ''Özellikle veteriner hekimlerin sağlıkçı statüsü kazanması için Ankara düzeyinde yapılan çalışmalarda Gaziantep'i temsil ettik. Bunun yanı sıra kentimizin bakanı ve milletvekillerine bu konu hakkında çözüm önerilerimiz sunduk.''diye konuştu.

ANADOLU SEMPOZYUMU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Görevde oldukları sürede mesleki eğitimlere büyük önem verdiklerine de dikkat çeken Başkan Peri şunları söyledi:

''Geçtiğimiz günlerde 1. Anadolu Sempozyumu Gaziantep'te gerçekleştirildi. 25 ilden 400 veteriner hekim katıldı. Alanında uzman 9 hocamız önemli sunumlar yaptı. 2 gün süren sempozyum son derece verimli geçti.''

BİR DÖNEM DAHA HİZMET İÇİN ADAYIZ

Göreve geldiklerinde pandemi sürecinde bazı projeleri ertelemek zorunda kaldıklarına da değinen Başkan Peri,''Bu süreçte tüm odalar gibi bizlerde video konferans yoluyla yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Bu nedenle bazı projelerimizi ertelemek zorunda kaldık. Ekibimle birlikte ertelemiş olduğumuz bu projeleri hayata geçirmek için tekrar yönetime aday olduğumuzu açıkladık.'' ifadelerini kullandı.

Peri, 24-25 Eylül 2022 tarihindeki genel kurulu hizmet binasında gerçekleştireceklerini yenileyerek tüm üyeleri kongreye katılmaya davet etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.