Gaziantep'te 16 yaşındaki lise öğrencisinin ölümü sevenlerini yasa boğdu!

Gaziantep'te 16 yaşındaki lise öğrencisinin ölümü sevenlerini yasa boğdu!

"Gaziantep'te lise öğrencisi 16 yaşındaki A.K. isimli bir genc evinde ölü bulundu. Çocuklarının cesediyle karşılaşan aile sinir krizi geçirdi."

Gaziantep'te intihar olaylarının bir türlü önüne geçilemiyor. Peş peşe yaşanan intihar olaylarının bir yenisi daha yaşandı. 16 yaşındaki lise öğrencisi sevenlerini yasa boğdu.

Korkunç olay Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Cumhuriyet mahallesi 48 nolu sokakta meydana geldi. Lise öğrencisi A.K. ailesinin evde bulunmadığı bir sırada kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi.

Kapıyı çalan anne ve babası çocuklarının kapıyı açmaması üzerine, durumu polis ve 112 acil sağlık ekiplerine bildirdiler. Çilingir yardımıyla eve girilmesi üzerine evde yapılan incelemede 16 yaşındaki A.K'nin cansız bedeniyle karşılaşan görevliler olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere A.K'nin cenazesini adli tıp kurumuna kaldırdılar. Ailesi ve yakınları tarafından sevilen kendi halindeki gencin niçin canına kıyarak intihar ettiğine akıl erdiremediler.

İntihar nedeni henüz belli olmayan A,K.'nin  gözü yaşlı ailesi çocuklarının cenazesini yakınlarıyla birlikte alarak bu gün öğle namazına müteakiben Yeşilkent mezarlığında defnettiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.