Gaziantep'te hayat durdu! Belediyeler sınıfta kaldı

Gaziantep'te hayat durdu! Belediyeler sınıfta kaldı

"Gaziantep’te gündüz saatlerinde başlayan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırınca kentte hayat durdu. 9 ilçede de belediyelerin tuzlama çalışmalarında yetersiz kaldığı kentte, araçlar yolda kaldı.

 Vatandaşlar kilometrelik yolları yürümek zorunda kaldı. Toplu taşıma ve taksilerin çalışmamasıyla da binlerce vatandaş sokaklarda mahsur kaldı. Nurdağı -Gaziantep arası trafiğe kapandı."

Gaziantep’in heyecanla beklediği kar, nihayet geldi. Gündüz saatlerinde başlayan yağış akşam saatlerinde etkisini artırdı. 9 ilçede de kar yağışının etkisiyle hayat durma noktasına geldi. Özellikle kent merkezinde artarak devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

9 İLÇEDE DE HAYAT DURDU

Yollar ve sokaklar karla kaplanırken, trafik akışı durdu. Yüzlerce araç sokaklarda mahsur kaldı. Birçok bölgede vatandaşlar araçlarını bırakarak kilometrelerce yol yürümek zorunda kaldı. Diğer yandan kentte toplu taşıma seferleri de durdu. Hal böyle olunca da kentin her bölgesinde binlerce vatandaş otobüs duraklarında mahsur kaldı. Kırsa ilçelerde karşılaşılan manzara da kent merkezinden farksız değildi.

BELEDİYER SINIFTA KALDI

Diğer yandan belediyelerin kar yağışına müdahalede gecikmesi mağduriyeti de artırdı. Belediyelerin beklenen kar yağışını müdahale edememesi vatandaşların büyük tepkisini çekti.

Gaziantep'te yoğun kar yağışı nedeniyle işinden evine gitmek isteyen binlerce insanın yaşamını olumsuz etkilemeye devam ederken www.haber27.com haber merkezine gelen son dakika bilgilere göre, Gaziantep'teki gelişmeleri anında takip ediyoruz.

Haber merkezimize gelen bilgilere göre çeşitli bölgelerden gelen ihbarlara göre; Kuzeyşehire sadece bir yol var o da kapalı. Halk yolda kalan otobüsleri itiyor. Primemall Avm-Üniversite yönü kilitli.

Başpınar- Aktoprak gişeler ve Şehitkamil köylerine ulaşım sağlanamıyor. Batıkent cevre yolu.Tır yolda kaldı. Duisburg Bulvarı için alternatif yolları deneyin. Neresiyse artık Gaziantep D-400 karayolu kar medeni ile trafiğe kapalı. Nizip istikametinden ⁦Gaziantep e giriş yapamıyoruz. Düztepe’den Karataş’a çıkan yolda araçlar çıkamıyor. Binevler’de durum kötü. Her yer tıkanmış durumda ve insanlar yollarda mahsur kalmış durumda..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.