Gaziantep'te herkes ev almaya koştu

Gaziantep'te herkes ev almaya koştu

Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulan 14 bin konut projesinde başvurular başladı. 15 Eylül itibariyle başlayan ön talep başvurularına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. 1 Kasım tarihinde sona erecek olan ön talep başvurularında

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kuzeyşehir’de 10 bin 400, Güneyşehir 2 bin 850 ve Kızılhisar bölgesinde 750 adet konutun olmak üzere 14 Bin Konut Projesi inşa edileceğini duyurmuştu. Şahin’in açıklamalarının ardından Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut A.Ş.ye 14 bin konut için ön talepler alınmaya başlandı.

BAŞVURU KALABALIĞI!

İlk etapta Güneyşehir ve Kuzeyşehir’de yapılacak olan 800 konut için alınmaya başlanan ön talepler, 1 Kasım tarihinde sona erecek. 15 Eylül’de başlayan ön talep başvurularında Gazi Konut A.Ş. için oluşturulan büronun önünde yoğun kalabalık oluştu.

konutbasvuru.jpg

İLK ETAPTA 800 KONUT YAPILACAK!

Başvurular Gazi Konut’un resmi internet sitesi olan “www.gazikonut.com” adresinden ve satış ofisinden yapılabilecek. 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Güneyşehir’de 500, Kuzeyşehir’de 300 olmak üzere toplamda 800 konutun yapılacağı ilk etap için kuralar ön talep tarihinden 3 ay sonra gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.