Gaziantep'te su kesintisi! işte kesinti olacak yerler

Gaziantep'te su kesintisi! işte kesinti olacak yerler

"GASKİ, yeni güne yeni bir duyuru ile başladı. Bir süredir Gaziantep ilinin belirli bölgelerinde yapılan şebeke bakım- onarım çalışmaları sebebi ile ara ara elektrik hizmeti alamayan vatandaşlara, bir de GASKİ’den yeni bir duyuru geldi.

Her gün olduğu gibi yeni günde de bir duyuru yayınlayan su dağıtımından sorumlu kurum GASKİ, Gaziantep halkını bilgilendirdi. Kamu kurumu, 9 Ağustos Salı günü şehrin herhangi bir bölgesinde su kesintisi yaşanıp yaşanmayacağına ilişkin açıklama yaptı.

GASKİ GAZİANTEP SU KESİNTİSİ DUYURUSU 9 AĞUSTOS SALI
Gaziantep ilinin su hizmeti dağıtımından sorumlu kurumu GASKİ, yeni güne yeni bir duyuru ile başladı. GASKİ, bir süredir olduğu gibi yeni güne yeniden elektrik kesintileri ile başlayan Gaziantep halkı için yeni bir duyuru yayınladı. Su hizmeti dağıtıcı kurum, 9 Ağustos Salı günü için şehrin herhangi bir bölgesinde planlanan bir su kesintisinin olmadığını bildirdi.

GASKİ’DEN SU KESİNTİLERİNE İLİŞKİN ÖNEMLİ DUYURU
Gaziantep şehrinin herhangi bir bölgesi için gün içerisi su kesintisi planlanmadığını belirten GASKİ, bazı durumlarda plansız su kesintilerinin yaşanabileceği konusunda bölge halkını uyardı. Kamu kurumu, plansız bir su kesintisi ile karşılaşılması durumunda yapılması gerekenleri şu şekilde sıraladı:

Arızanın neyden kaynakladığının tespit edilmesi
Yaşanan su kesintisi ile ilgili kuruma ulaşmadan önce kesintinin yaşandığı alana ilişkin abone numarası, mahalle, cadde, sokak, bina no gibi bilgilere erişilmiş olması
Parsel içinde yaşanan su kesintileri için su borcunun bulunmadığından emin olunması
Ekipler gelmeden önce ihtiyaç halinde ana rögar kapaklarının açık hale getirilmesi
Bina giriş vanasının ve su sayacının kontrol edilmesi
GASKİ SU KESİNTİSİ ARIZA BİLDİRİMİ
GASKİ hem planlı hem de plansız bir şekilde ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin halka seslendi. Kamu kurumu yapmış olduğu açıklamada ALO 153 numaralı hat üzerinden planlı kesintiler hakkında ayrıntılı bilgi alınabileceğini, plansız kesintiler için ise arıza kaydı oluşturulabileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.