GİMDER Yeni Başkanı Ökkeş Sabah Oldu

GİMDER Yeni Başkanı Ökkeş Sabah Oldu

Gaziantep İnternet Medyası Derneği (GİMDER) 2. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Aydın Akyürek bayrağı Ökkeş Sabah’a teslim etti. Kongreye üyelerin yanı sıra kent yöneticileri de büyük ilgi gösterdi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Gaziantep’te internet gazetecilerinin sorunlarına çözüm aramak ve sektör temsilcilerini bir araya getirmek için kurulan GİMDER, dernek binasında 2. Olağan genel kurulunu büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Tek Liste ile gidilen seçimde Ökkeş Sabah GİMDER’in yeni başkanı oldu. 

e24fded7-0dd7-4a3e-bc79-7dd2564735c2.jpg

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

GİMDER’de gerçekleştirilen seçimle birlikte yeni yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri açık oylama ile belirlendi. Genel kurluda internet gazetecilerinin sorunları ve yeni döneme ilişkin istişare yapıldı. Aydın Akyürek ve Ökkeş Sabah kongrede yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapacaklarını söylediler. 

 

SABAH: ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ

GİMDER’in yeni Başkanı Ökkeş Sabah, üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında yeni dönemde yapacakları çalışmaları anlattı. Dijital medya dünyasında Gaziantep’in de söz sahibi olması için çalışacaklarını dile getiren Ökkeş Sabah, ‘’Yeni dönemde üyelerimizle daha fazla bir araya gelerek Gaziantep’te marka haber sitelerinin oluşması için uğraş vereceğiz. Ayrıca paneli toplantı ve çalıştaylarla mesleki eğitimlere de ağırlık vereceğiz. Kongremizin ülkemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyor, gelen arayan, çiçek ve mesaj gönderen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. 

AKYÜREK: BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Kongrede başkanlığı bırakan Aydın Akyürek, yeni dönemde Ökkeş Sabah’ın yönetiminde sektöre hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, ‘’Sektörümüzün birçok sorunu var. Yeni Başkan Ökkeş Sabah ile birlikte kurduğumuz GİMDER’i yeni dönemde tüm bu sorunların çözüm merkezi haline getireceğiz. Diğer yandan özellikle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın da desteğini alan ve proje aşamasında olan medya okuryazarlık projesini hayata geçireceğiz.’’ Diye konuştu.  Kongre sonunda  GİMDER’in yeni başkanı Ökkeş Sabah, Aydın Akyürek’e yönetim adına bir plaket vererek hizmetleri için teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.