Güzelbey'in sosyal medya paylaşımı kent gündemine bomba gibi düştü

Güzelbey'in sosyal medya paylaşımı kent gündemine bomba gibi düştü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Asım Güzelbey sonunda sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalar yaptı. Hakkında ortaya atılan iddialara artık sesiz kalmayacağını dile getiren Güzelbey

LİMAK KONUSUNDA SUÇLANMIŞTI
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Asım Güzelbey, geçtiğimiz aylarda Limak Holding’e ait olan arazinin imara açılıp menfaat sağladığı yönündeki söylenti ve haberlere ilişkin sosyal medya üzerinden bir açıklama yapmış.  İmar değişikliği olduğu dönemde belediye başkanı dahi olmadığını,  tüm sorumluluğu üstlenmesi gerekenin mevcut büyükşehir belediyesi olduğunu dile getirmişti. 

BU KEZ KIRMIZI ÇİZGİLERİ ÇEKTİ
Kendisine yönelik algıların devam etmesi üzerine sosyal medya hesabından çok sert göndermeler yapan Asım Güzelbey, '' Boşuna, açtırma kutuyu dememişler. Ne yapayım, herkes sonucuna katlanır. Bana sataşmazlarsa ben hep susarım. Ama sataşırlarsa, bilsinler artık eski Asım yok, kırar dökerim.'' ifadelerini kullandı. 

BİLİM MERKEZİ NEDEN KAPANDI?
Açıklamasında kapanan bilim merkezine de dikkat çeken Asım Güzelbey, ''Türkiyenin ilk bilim merkezi ve planeteryumunun başına gelenler neden yazılmıyor.  Ben yakında tefrika'ya başlıyacağım. Gar restorantın kapanmasına bende karsı çıktım. Eğer insanlar bilse ki, bilim merkezi kapaniyor... Ama hiç gündem gelmedi.''dedi. 

ASIM GÜZELBEY NE DEMEK İSTEDİ?
Sosyal medyadaki bir diğer paylaşımında da belediye bürokratlarının görevden uzaklaştırılmasındaki yönteme  de dikkat çeken Güzelbey'in, ''Siyasi tarihimizde örnegi olmayan Mafyavari yöntemlerle, 40 yıllık Belediye Bürokratlarının alaşağı edildiği günü unutmadık'' cümlesiyle kimi kastettiği ise merak konusu oldu.

Levent Özkurt/ Babahaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.