Hasan Öztürkmen, seçim çalışmalarına fırtına gibi başladı

Hasan Öztürkmen, seçim çalışmalarına fırtına gibi başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep birinci sıra milletvekili adayı Av. Hasan Öztürkmen, 14 Mayıs 2023’te yapılacak seçimler öncesi partinin seçim koordinasyon merkezini açılışına katıldı. Seçime çok kısa zaman kala çalmadık kapı, gidilmedik sokak, sı

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi siyaset arenası ısınmaya başladı. Seçime bir ay kala kesinleşen parti milletvekili aday listeleri sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep birinci sıra milletvekili adayı Av. Hasan Öztürkmen partinin seçim koordinasyon merkezini partilileriyle, akrabaları, ailesi ve yakın dostlarıyla açılışına katılarak çalışmalarına hız verdi. 

Yaklaşık 40 yıldır CHP’nin her kademesinde bıkmadan usanmadan görev alan, hatta 2 dönem il başkanlığı görevini de başarıyla yerine getiren ve Gaziantep’te partinin emektar isimleri arasına gösterilen Av. Hasan Öztürkmen, emeklerinin karşılığında birinci sıra adayı olarak gösterilmesinin ardından çalışmalarına daha çok hız verdi. 

6a9fa206-4fc4-461b-853c-4c2041c9fe76.jpg

Gaziantep’te köklü bir aile yapısından gelen ve yıllardır kentte başarıyla avukatlık yapan Av. Hasan Öztürkmen, seçime çok kısa zaman kala çalmadık kapı, gidilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmıyor. Öztürkmen, sokakta olmadığı zamanlarda ise seçim koordinasyon merkezinde partiye gönül verenler ile destekçilerinin her türlü derdi ve sıkıntısıyla da yakından ilgileniyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.