Vali olduğunu unuttu: AK Parti için oy istedi

Vali olduğunu unuttu: AK Parti için oy istedi

Seçimlere sayılı günler kala, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından KKTC Lefkoşa Büyükelçiliğine atanan Metin Feyzioğlu'nun kıraathanede Cumhur İttifakı için oy istemesinin ardından Gaziantep Valisi Davut Gül de AK Parti Milletvekili adayı Abdülhamit Gül ile b

Seçimlere sayılı günler kala, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından KKTC Lefkoşa Büyükelçiliğine atanan Metin Feyzioğlu'nun kıraathanede Cumhur İttifakı için oy istemesinin ardından Gaziantep Valisi Davut Gül de AK Parti Milletvekili adayı Abdülhamit Gül ile birlikte gezerek AK Parti'ye ve Erdoğan'a oy istedi.

KKTC Lefkoşa Büyükelçiliğine atanan Metin Feyzioğlu'nun kıraathanede Cumhur İttifakı için oy istemesinin ardından Gaziantep Valisi Davut Gül de AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi. Gül, Gaziantep'te bir toplantıya katılan AK Parti Milletvekili adayı Abdülhamit Gül ile birlikte seçimler için gezdi.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Valiye tepki gösterdi. Uçar "Gaziantep Valisi Davut Gül AKP milletvekili adayı Abdülhamit Gül ile seçim çalışmasında AKP Genel Başkanına oy istiyor. Takdir 14 Mayıs’ta milletimizindir" dedi.

FEYZİOĞLU DA BÜYÜKELÇİ OLDUĞUNU UNUTUP OY İSTEMİŞTİ

Türkiye Barolar Birliği (TBB) seçimlerini kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından KKTC Lefkoşa Büyükelçiliğine atanan Metin Feyzioğlu, AKP için kıraathanede oy istemişti.

Bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eleştirilerde bulunduktan sonra "Çok şükür değiştim" diyerek Erdoğan'ın yanında yer alan, ardından 6 Ekim’de Kuzey Kıbrıs’a büyükelçi olarak atanan Feyzioğlu, girdiği bir kahvede CHP'yi eleştirerek Cumhur İttifakı lehine propaganda yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.