çete liderinden polise açık tehdit

çete liderinden polise açık tehdit

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Sadık Yıldırım isimli kişinin sosyal medya üzerinden polisi tehdit ettiği sosyal medya paylaşımlarına dikkat çekti.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Sadık Yıldırım isminde ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla samimi fotoğrafları olan bir kişinin kendisini gözaltına alan polis memuruna yönelik savurduğu tehdit mesajlarını paylaşarak Soylu'ya "Polisin yanında olacak mısın?" diye sordu.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Adı Sadık Yıldırım. 3 tabanca, 3 tüfek ve uyuşturucuyla yakalandığını söylüyor. 18 kişilik çetesiyle gezerken gözaltına alınıyor. "2 saate çıkarım" dedikten sonra hemen çıkıyor. Onu gözaltına alan polisi açık şekilde tehdit ediyor."

Bakan Süleyman Soylu'ya "Polisin yanında olacak mısın?" diye soran CHP'li vekil, bu kişinin Süleyman Soylu'nun yanı sıra Binali Yıldırım, Antalya ve Ankara'da görev yapan emniyet müdürleriyle pozları da olduğunu belirtip "Tabii olmazsa olmaz pahalı otolar" ifadelerini kullandı.

"Kim bu kişiler, iktidar ve emniyetle ilişkileri ne?" diye soran CHP'li Antmen "Biz, görevini yapan polis Tolga memurumuzun yanındayız" ifadelerini kullanarak Tolga polisin yanında olduğunu belirtti.

Yıldırım'ın polisi tehdit ettiği sosyal medya paylaşımları ise şu şekilde:

soylu-ile-fotograflari-ortaya-cikan-cete-liderinden-polise-acik-tehdit-4.pngsoylu-ile-fotograflari-ortaya-cikan-cete-liderinden-polise-acik-tehdit-5.png

Kaynak: Milli Gazete 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.