Kiracı ile ev sahibi kavgasında ortalık karıştı

Kiracı ile ev sahibi kavgasında ortalık karıştı

"Kiracı ile ev sahibi arasında anlaşmazlık yüzünden çıkan kavga meydan muharebesini aratmadı. Kadınların da karıştığı kavgada tekme ve tokatla birbirlerine giren tarafları ayırmak için polis ekipleri biber gazı kullanırken, olayda 2 kişi yaralandı, 3 kişi

Edinilen bilgiye göre, Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi 3543. Sokak üzerinde iddiaya göre kiracı B.Ç. ev sahibi kadın G.H.’nin borçlarına kefil olduğu için ödediğini, bundan dolayı da kirasını vermediğini iddia etti. Ev sahibi G.H. de, iddiaları kabul etmeyerek, B.Ç.’yi kirasını ödemediğinden dolayı icraya verdi. İcra sonucu B.Ç. oturduğu evden çıkarılırken, iki grup evin önünde birbirlerine hareket ederek, tartışmaya başladı.

Kadınların da karıştığı kavga kamerada
Çıkan tartışma bir süre sonra kavga dönerken, iki grup arasında kavga çıktı. Kadınların da dahil olduğu kavgada, birbirlerine tekme ve yumruklarla giren şahıslar, polis ekiplerinin biber gazı ile müdahale etmesiyle ayrıldı. Ev sahibi G.H. bu arada aldığı yumruk darbesi ile yere düşerken, yaşanan kavga saniye saniye kameraya yansıdı. Polis ekipleri kavgaya karışan kiracı B.Ç. ile beraber 3 kişiyi gözaltına alırken, kavgada yaralanan ev sahibi G.H. ve oğlu O.H. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı olay, kiracıların evlerinin taşımasının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.