Malta'da doğum gününde öldürülen Pelin'e son veda

Malta'da doğum gününde öldürülen Pelin'e son veda

Malta'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 30 yaşındaki mimar Pelin Kaya, cenaze töreninin ardından Esenyurt'ta toprağa verildi. Pelin'in acılı babası ise kızının kaza değil cinayet kurbanı olduğunu söylemişti

Malta'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 30 yaşındaki mimar Pelin Kaya, cenaze töreninin ardından Esenyurt'ta toprağa verildi. Pelin'in acılı babası ise kızının kaza değil cinayet kurbanı olduğunu söylemişti. Pelin'in ölümüne sebep olan Jeremie Camilleri, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

 

Malta'nın Gzira kentinde arkadaşları ile doğum gününü kutlamak için dışarı çıkan Pınar Kaya, restorana giren bir arabanın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Naaşı İstanbul'a getirilen Pınar Kaya'nın Esenkent Şehit Mustafa Hasanoğlu Camisi'nde düzenlenen cenazesi törenine ailesi, yakınları, arkadaşları katıldı. Öğle vakti kılınan namazın ardından Pelin Kaya'nın cenazesi, Esenyurt Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Pınar Kaya'nın ölümüne sebep olan Jeremie Camilleri'nin kullandığı araç, önce benzin istasyonuna zarar vermiş, ardından yakındaki fast-food restoranına girerek burada arkadaşlarıyla doğum gününü kutlayan 30 yaşındaki Pelin Kaya'ya çarpmıştı.

Görgü tanıkları, araç sürücüsünün, Kaya'ya ayrıca taş attığını ve yardım etmek isteyenlere de engel olduğunu aktarmıştı.

Malta polisi, saldırgan tavırlar sergileyen araç sürücüsü Camilleri'yi elektro şok tabancasının yardımıyla gözaltına almıştı.

Camilleri, 19 Ocak'ta çıkarıldığı mahkemede kasten öldürmeden tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.