MHP'nin 2014'te yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı

MHP'nin 2014'te yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı

MHP lideri Bahçeli bu gün yaptığı açıklama da sosyal medyanın denetlenmesi gerektiğini ifade etti. Ancak MHP'nin resmi sosyal medya hesabından 2014'te yapılan paylaşım ortalığı karıştırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MYK toplantısında yaptığı konuşmada, "Sosyal medyanın denetim altına alınması şarttır. Sosyal medya ile provokasyona millet izin vermez" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin bu sözleri üzerine MHP'nin 2 Ağustos 2014'te yaptığı bir paylaşım sosyal medya kullanıcıları arasında gündem oldu.

MHP'nin resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Vaktiyle Aday Erdoğan'a demediğini bırakmayan, Genel Başkanı olduğu partisini satan Süleyman; ÇapsızAKPninSOYSUZSözcüsü HADDİNİ BİL...!" ifadeleri yer alıyor.

MHP'nin AKP ile ittifak kurmadan önce çok sert sözlerle AKP'lileri ve Tayyip Erdoğan'ı eleştirdiği biliniyor.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'da Ülkücüler için “Bunlar milliyetçi falan değil, bunlar ırkçı, bunlar ayrımcı. Bunlar kafatasçı. Bunların milliyetçiliği nasıl bir şey biliyor musunuz? Bunlar önünü kestikleri adamın sağcı mı solcu mu olduğunu öğrenmek için ne derler biliyor musun? ‘Fatiha’yı oku.’ Sonra da yanlarındaki arkadaşlarına dönüp ‘doğru okudu mu’ diye sorarlar.” demişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.