oy kullanacak Suriyelilere 'ücretsiz ulaşım imkanı ve maddi destek verilecek' iddiası

oy kullanacak Suriyelilere 'ücretsiz ulaşım imkanı ve maddi destek verilecek' iddiası

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala AFAD'ın özel danışma hattı kurduğu ortaya çıktı. AFAD'ın oy kullanmak isteyen Suriyelilere, ücretsiz ulaşım imkânı sağlaması ve maddi destek sağlanacağı iddia edildi. Danışma hattından konu ile ilgili görüşme yapıldığ

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala AFAD'ın özel danışma hattı kurduğu ortaya çıktı. AFAD'ın oy kullanmak isteyen Suriyelilere, ücretsiz ulaşım imkânı sağlaması ve maddi destek sağlanacağı iddia edildi. Danışma hattından konu ile ilgili görüşme yapıldığı anların kaydedildiği video sosyal medyada gündem oldu.

Seçime sayılı günler kala AK Parti'nin Suriyelilere özel danışma hattı kurduğu ortaya çıktı. AFAD'ın oy kullanmak isteyen Suriyelilere ücretsiz ulaşım imkanı sağlaması ve maddi destek sağlanacağı iddia edildi.

Doğu Siyaset Analisti Deniz Büstani, Suriyeli gibi söz konusu hattı arayarak bilgi aldığını söylediği bir video paylaştı.

Danışma hattında Suriye'den gelip oy kullanacak olan kişilere otobüs ve uçak bileti yardımları yapıldığı, maddi destek de verileceği söylendi. Paylaşılan video sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Kullanıcılar AFAD'a Kahramanmaraş merkezli depremleri hatırlatarak tepki gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.