Rize'yi ziyaret edecek olan İmamoğlu'na tehdit

Rize'yi ziyaret edecek olan İmamoğlu'na tehdit

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Rizelilerle yapacağı bayramlaşma programından önce AKP’li Dilek Akıncı Ekrem İmamoğlu’nu tehdit etti. Akıncı tepkiler sonrası apar topar tweetini sildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Ramazan Bayramı'nın 2. ve 3. günü Rize ve Trabzon'da yapacağı bayramlaşma programı gündemin en çok konuşulanlar arasına girdi. İlk önce İmamoğlu’nun ziyareti öncesi asılan afişler kimliği henüz belirlenemeyen kişi ve kişiler tarafından toplandı. Trabzon’un çeşitli yerlerine asılan “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 4 Mayıs’ta Trabzon’da” birkaç kişi tarafından yerinden koparıldığı kameralara yansıdı. 

290420221606017628645.jpg

Tüm bu yaşanan saldırıların yanı sıra AKP’li bir isimden şok eden tehdit geldi. Ak Parti Ankara İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Birim Başkan Yardımcısı Dilek Akıncı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu alenen tehdit etti. Akıncı, “3 Mayıs’a Ekrem İmamoğlu Rize'ye gidiyormuş... Git, git.. Git de boyunun ölçüsünü al… Reis'in hemşerileri seni nasıl ağırlayacaklarını çok iyi bilirler...” ifadelerine yer verdi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.