Sedat Peker'in borcu ortaya çıktı

Sedat Peker'in borcu ortaya çıktı

Sedat Peker’in Twitter paylaşımları gündeme ülke gündeminde trend olmaya devam ediyor Peker ayrıca kendisi hakkında yapılan paylaşımları da sosyal medya hesabından rtweet yapıyor.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in paylaştığı videolarında gündeme getirdiği iddialar kadar, ekranda yer verdiği materyaller ve kitaplar da konuşuldu.

Peker’in son paylaşımları gündemde bomba etkisi yaratırken, hakkında yapılan paylaşımlar da sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giriyor.

Sedat Peker, kendisi hakkına yapılan birçok paylaşımı rtweet ederek sosyal medya hesabında yer veriyor.

O paylaşımlardan birinde ise Peker’in videolarında kitaplarla verdiği mesajlara ve Peker’in felsefecilerden alıntı yapmasına atıfta bulunan bir vatandaş Peker’e Karl Marx'ın en önemli yapıtlarından Das Kapital’den de örnekleme vermesi çağrısında bulunuyor.

NHT isimli Twitter hesabından yapılan, “Reis, Das Kapital'den de örnekleme bekliyoruz. İki cilt 30 senedir kitaplıkta duruyor, hala 1.cildi bitiremedim.” paylaşım kısa sürede viral oldu.

“GERÇEKLERİ ANLATMAK İÇİN BORÇLANDIN”

Öte yandan Peker’in rtweet ettiği başka bir paylaşımda ise çarpıcı ifadeler dikkat çekti.

Mehmet Yıldırım isimli Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Sedat Peker’e seslenen bir vatandaş, “Bu ülkede yaşayanlara gerçekleri anlatmak için borçlandın.” diye sesleniyor.

Paylaşımda, “Borcunu son kuruşuna kadar ödemekle yükümlüsün” ifadelerine yer veriliyor.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.