Son Dakika... MHP'li eski yönetici silahlı saldırıda öldürüldü

Son Dakika... MHP'li eski yönetici silahlı saldırıda öldürüldü

MHP’nin eski Ankara il yöneticilerinden Ferhat Özcan, Pursaklar’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Tele1’de yer alan habere göre MHP Ankara Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci, eski MHP Ankara İl Yöneticisi Ferhat Özcan'ı öldürdü. Kendisine ait işyerine İYİ Parti afişi asan Özcan'dan afişi indirmesi istendiği afişi indirmemesi üzerine de İlçe Başkanı Ekinci’nin Özcan'ın bürosuna giderek silahıyla öldürdüğü iddia edildi.

ekran-goruntusu-2023-04-29-192422.jpg

GAZETECİ CANPOLAT: SİYASİ HUSUMET DEĞİL ÖZEL KONU

Öte yandan Gazeteci Recep Canpolat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaşanan olayın siyasi bir husumetten değil, özel bir konudan kaynaklandığını ifade etti. Canpolat, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"SON DAKİKA - BİLGİLENDİRME!!! MHP eski Ankara il yöneticilerinden Ferhat Özcan’ın silahlı saldırıcı sonucu öldüren, MHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci, silahlı saldırıda Ferhat Özcan’ın eşini de ağır yaraladığı öğrenildi. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Olayın siyasi bir husumetten değil, özel bir konudan kaynaklandığı kaydedildi. Öte yandan, Bayrak asma iddialarının gerçeği yansıtmadığı ve siyasi bir içeriği olmadığı belirtildi. PROVOKASYONLARA DİKKAT!…"

ekran-goruntusu-2023-04-29-185150.jpg

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığından yapılan açıklamada “İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddiası doğru değildir” ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Ankara’nın Pursaklar İlçesi’nde meydana gelen ve MHP’nin Ankara eski İl Yöneticileri’nden Ferhat Özmen’in ölümüyle sonuçlanan cinayetle ilgili olarak bazı basın yayın kuruluşlarında doğru olmayan iddialar yayınlanmıştır.

Ferhat Özmen’in, İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddiası doğru değildir. Olayın partimizle herhangi bir ilgisi yoktur.

Hiçbir şey, insan hayatından daha önemli olamaz. Saldırıda hayatını kaybeden Ferhat Özmen’e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Konuyla ilgili gerekli düzeltmenin yapılmasını önemle rica ediyoruz.”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.