Gençlik, Millî Gazete’sine her anlamda destek oluyor

Gençlik, Millî Gazete’sine her anlamda destek oluyor

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekilli Abdulkadir Karaduman ve Başkanlık Divanı üyeleri, Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ı ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin konuşan Karaduman, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında Millî Gazete’nin tarihi bir öneme sahip olduğu anlaşılmaktadır” dedi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekilli Abdulkadir Karaduman ve Başkanlık Divanı üyeleri Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ı ziyaret ettiler. Karşılıklı görüş ve hatıra aktarımı gerçekleşen ziyarete ilişkin konuşan Karaduman, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında Millî Gazete’nin tarihi bir öneme sahip olduğu anlaşılmaktadır. Millî Gazete’mizin daha iyi noktalara ulaşması için ortak çalışmalar yürütüyoruz. Saadet Partisi Gençlik Teşkilatımız her zaman sahip çıktığı Millî Gazete’sine her anlamda destek oluyor” dedi

 

ERBAKAN ÖZEL SAYISI’NIN DAĞITIMA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİK

Şubat ayı içerisinde özellikle Erbakan Haftası etkinlikleri dolayısıyla Millî Gazete’nin çıkardığı ‘Erbakan Özel Sayısı’nın gençlik teşkilatlarınca Türkiye genelinde dağıtımının gerçekleştiğini hatırlatan Karaduman, ilerleyen süreçte de gençlerin gündeminde Millî Gazete’nin sürekli yer edeceğini ifade etti.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.