Haber27 Artık  Huawei haber uygulamasında

Haber27 Artık Huawei haber uygulamasında

Huawei haber uygulaması. Hem kullanıcının dilediği mecralardan kişisel bir haber akışı oluşturmasını sağlıyor hem de önemli son dakika gelişmelerini anlık bildirimlerle iletiyor.

Huawei dünyanın dört bir yanından 15 bine yakın yayıncıyı kullanıcılara sunan bir haber uygulaması. Hem kullanıcının dilediği mecralardan kişisel bir haber akışı oluşturmasını sağlıyor hem de önemli son dakika gelişmelerini anlık bildirimlerle iletiyor. Gündem, teknoloji, spor, finans, eğlence, köşe yazarları gibi 22 farklı kategoriden ve Türkiye’de aklınıza gelebilecek her kaynaktan her gün on binlerce içerik Huawei’de yer alıyor.

Huawei 3.0 günlük hava durumunu, döviz ve altın fiyatları ile günün en önemli gelişmelerini günün özeti formatında tüm kullanıcılarına her gün bildirim olarak iletiyor.

Tamamen Türk bir geliştirici ekibin elinden çıkan Huawei , Almanya, Fransa, İngiltere ve Amerika’da da çok sayıda kullanıcıya sahip. Şık tasarımıyla öne çıkan ve kullanıcı skoru da 5 üzerinden 4.6 yıldız olan Huawei , daha önce de Play Store tarafından “En iyi haber uygulaması” seçildi ve App Store’da da haber kategorisinde editörün tercihi oldu.Huawei Şimdi ise kendi uygulamasıyla Türk Kullanıcıları arasında büyük beğeni kazandı.

Bizi sosyal medya hesaplarımız haricinde Huawei’den da takip edebilirsiniz. Huawei  indirdikten sonra Haber27.com  aratarak takip listenize eklemeyi unutmayın!

Huawei buradan indirin: https://appgallery.huawei.com/

Sosyal medya paylaşım örneği

7abfijty-400x400-38.jpg

Siyaset Vitrini artık Türkiye’nin en sevilen haber uygulaması Huawei ’de! 

Bizi takip etmek için Huawei  buradan indirin: https://appgallery.huawei.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.