Takvim'den Erdoğan'ı kızdıracak sözler

Takvim'den Erdoğan'ı kızdıracak sözler

AK Parti yanlısı Takvim gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, Boğaziçi Üniversitesi'ne Melih Bulu'nun rektör olarak atanması sonrasındaki protestolar için dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

AK Parti yanlısı yayın yapan Turkuvaz Medya Grubu’nun Takvim gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, Boğaziçi Üniversitesi'ne Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasıyla başlayan protesto eylemleri hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

"ÖĞRENCİLERİN PROTESTO HAKKI VARDIR"

Boğaziçi Üniversitesi kaynaklı protestoların "Gezi kalkışması provası" olmadığını ifade eden Ergün Diler, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Pek çok ülkede olduğu gibi Türk ekonomisi de sorunları barındırmakta. Bunda gizlenecek bir şey de yok. Çok ülke bu durumda. Ancak biz gelen değişim rüzgarlarını ıskalayıp küçük iç problemleri abartmakla meşgulüz. Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemler de böyle. Öğrencilerin protesto hakkı vardır. NET! Ancak değerlere saygı göstermeleri de bir zorunluluktur. Boğaziçi gibi ülkenin iftihar ettiği üniversiteden bunu beklemek de haktır... Çok kişi yaşananları "GEZİ KALKIŞMASI PROVASI" olarak nitelendiriyor. Hayır öyle değil... Karşıda bu sorunu kaşımak isteyen AKIL varsa asla ve kat'a aynı modeli kullanmaz.

Bu kez PROF'LARI-DOÇENTLERİ yani üniversite hocalarını sokağa iter. Böyle olacak demiyorum, sadece anlaşılması için örnek veriyorum... Çünkü IMF'nin ülkeye gelmesi için EKONOMİK temelli pek çok basınç noktası var. Önümüzdeki günlerde Türkiye'nin gündemi bu olacaktır... Çok ciddi olarak finansal operasyonla kapıya dayanacaklardır! Devalüasyon, ardından IMF! Plan bu... Eskiden olduğu gibi... Bunu da gördüğüm için gençlerle üniversitelerle yani içteki sorunlarla daha fazla vakit kaybedilmemesi gerektiğini düşünüyorum... Ortada çözülemeyecek sorun yok. Dijital dünya ve gençler değişimin temeli... "Sen önünü kış tut da yaz çıkarsa bahtına" sözünden sapmadan gidilmeli..."

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.