Yılmaz Özdil'i hedef aldı Özdil yanıt verdi

Yılmaz Özdil'i hedef aldı Özdil yanıt verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yılbaşında askerlerle yer sofrasında yemek yemesi sonrası başlayan tartışmalar sürüyor. Yer sofrasını eleştiren Özdil'e "PKK yardakçısı" demesine Sözcü yazarı Yılmaz Özdil 'den yanıt geldi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdilİçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yılbaşında sınırdaki askerlerle yemek yediği fotoğrafı paylaşarak, “38 yıldır bu memlekette gazetecilik yapıyorum, terörün en saldırgan dönemlerinde sınır karakolları gördüm, Türk askerinin postalını çıkarıp yerde yediğini ilk defa görüyorum” ifadelerini kullanmıştı.


Özdil’in bu sözlerine Soylu’dan hakaret içerikli bir yanıt geldi. Soylu, sosyal medya hesabından o fotoğrafları paylaşarak “Yıllar sonra, üç ay önce üstlendiğimiz Belbuka Üst Bölgesi sadece PKK’nın değil, PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin de psikolojisini bozmuş anlaşılan... Bizim köyde şöyle söylerler; İt ürür kervan yürür!” ifadelerini kullandı.

vrftg453.jpg

Ardından da Soylu"Yıllar sonra, üç ay önce üstlendiğimiz Belbuka Üst Bölgesi sadece PKK’nın değil, PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin de psikolojisini bozmuş anlaşılan... Bizim köyde şöyle söylerler; İt ürür kervan yürür!" dedi.

Bu paylaşıma da Özdil'den "Bizi korumakla görevli içişleri bakanı, bizi hedef göstererek küfretmiş, hoşgeldin 2021 :))" yanıtı geldi.

Kaynak: KRT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.