Doktor Kahraman Kıskaç’tan Covid-19 ile ilgili derin analizler ve sonuçları

Doktor Kahraman Kıskaç’tan Covid-19 ile ilgili derin analizler ve sonuçları

Gaziantep’te özel bir hastanede doktorluk yapan ve Covid-19 ile ilgili derin fikirleriyle bilinen Doktor Kahraman Kıskaç’ın Koronavirüs ile ilgili analizlerini dünya yeni yeni ortaya çıkarıyor.

Covid-19 ile ilgili analiz ve öneriyle bilinen Doktor Kahraman Kıskaç, “Covid-19’a yüzyılın “seri katili” diyorum.  Koronavirüs’e bazıları çok bilinmeyenli denklem diyor. Ama dünya hala bunu çözmeye çalışıyor. Covid-19, bir yap-boz gibi tek başına çalışmıyor. İki tanede yardımcı ve kendini saklamak için kullandığı arkadaşı var. 1’incisi Influenza ve 2’incisi Pnomoni. Influenzay’ı bulaşta kullanıyor. Pnomoni’yi ise tetikçi olarak kullanıyor. Bunun ikisi arasına da kendini kamufle ediyor” ifadelerine yer verdi.

“SERİ KATİL COVİD-19’UN MEKANİZMASINI ÇÖZDÜM”

Doktor Kıskaç, “Ne zamanki bizim Adli Tıp kurumumuz yalan söylemez dediysek işte orda yakayı ele verdi. İtalyanların yapmış olduğu otopsi sonucunda önce Pnomoni suçlandı ama asıl Covid-19 damarlarda biriken pıhtıydı (Trombüs). Ve bu çalışmalar üzerine araştırmalarımı yoğunlaştırdım. Seri katil Covid-19’un mekanizmasını çözdüm” dedi.

“AKCİĞER, KALP, BEYİN VE DAMARLARIN GİTTİĞİ HER BÖLGEYİ ETKİLİYOR”

Teorikmen influenzayı bulaşta için kullandığını belirten Kıskaç, “Kendisi Sitokin fırtınası başlatıyor, damarlarda birikim oluşturup pıhtı yapıyor. Ve karşımıza akciğer, kalp ve beyin bana göre damarların gittiği her bölgeyi etkiliyor. Bu üçlüyü iyi bir şekilde analiz edip ona göre savaşmalı. Dikkat ederseniz İtalyanlar birinci dalgada felaket yaşamışlardı. Ama şimdi son durum Almanya-Türkiye ve İtalya kırmızı alarmdan yeşile döndüler. İşte buradaki mekanizmayı çözdükleri içindir” sözlerini kullandı.

“SAĞLIK BAKANLIĞI, BU SAVAŞTA İKİ NOKTADA DEVRİM NİTELİĞİNDE KARAR ALDI”

Doktor Kahraman Kıskaç, Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesiyle ilgili, “Sağlık Bakanlığı, bu savaşta iki noktada devrim niteliğinde karar aldı. 1. Plaquanil tb ilacı. Etkisi duyulduğundan bakanlığımızca toplatılıyor ve sadece hastalara reçete ediliyor. Bu ileri görüşlü olmanın faydaları. 2. Evde Takip ve Filyasyon ekip organizasyonu. Eğer evde takip olmasaydı boştan yere hafif hastalar hastanelerimizi meşgül edip doluluk oranı artacaktı. En büyük problem hastanelerde doluluk oranının artmasının önüne geçilmiş oldu. Sağlık Bakanlığı bunu başarı ile uyguluyor” dedi.

Kaynak:Detailhaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.