AKP'de iki yıl sonra bir ilk

AKP'de iki yıl sonra bir ilk

AKP, iki yıl aranın ardından Ankara Kızılcahamam'da kampa girecek. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek kampta seçimlere yönelik hazırlıklarının masaya yatırılması,

AKP, iki yıl aranın ardından Ankara Kızılcahamam'da kampa girecek. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek kampta seçimlere yönelik hazırlıklarının masaya yatırılması, Genel Merkez ve teşkilatların çalışmaları değerlendirilmesi planlanıyor. Kampın cuma günü başlayıp pazar günü sona ereceği öğrenildi.

Kızılcahamam’da Eliz Otel’de düzenlenecek kampa, bakanlar, bakan yardımcıları, AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, Kurucular Kurulu, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, milletvekilleri ile birim başkan yardımcıları katılacak.

Koronavirüs salgınının ardından yapılacak ilk 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, AKP'nin gelecek seçimlere yönelik hazırlıklarının masaya yatırılması, Genel Merkez ve teşkilatların çalışmaları değerlendirilmesi planlanıyor.

ERDOĞAN AÇILIŞ KONUŞMASI YAPACAK

Erdoğan’ın cumartesi günü açılış konuşmasını yapacağı kampta aynı gün, AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş moderatörlüğünde ‘Genel Merkez ve TBMM Parti Grup Çalışmaları Oturumu’ yapılacak. Oturumunda, AKP Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Hamza Dağ ile AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz birer sunum yapacak.

BAKANLAR SUNUM YAPACAK

 

AKP Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde yapılacak ‘Güvenlik ve Dış Politika Oturumu’nda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sunum yapacak.

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın moderatörlüğünde ‘Ekonomi’ başlıklı oturumda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan sunum yapacak.

Kampın ikinci gününde, AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin moderatörlüğünde, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ‘tarım’ ve ‘enerji’ başlıklarında birer konuşma yapacak.

Genel istişare ve değerlendirmelerin ardından, kamp Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.