Akşener: Erdoğan bu çirkin dil ile kazanırsa 5 yıl değiştirme şansımız yok

Akşener: Erdoğan bu çirkin dil ile kazanırsa 5 yıl değiştirme şansımız yok

Meral Akşener umre anneleriyle buluşmasında konuştu. Akşener, "Bu çirkin dil ile seçime gidildi ve Erdoğan kazandı diyelim bir daha bu tuhaf sistemi değiştirme şansımız yok 5 yıl boyunca yok" dedi.

Meral Akşener umre anneleriyle buluşmasında konuştu. Akşener, "Bu çirkin dil ile seçime gidildi ve Erdoğan kazandı diyelim bir daha bu tuhaf sistemi değiştirme şansımız yok 5 yıl boyunca yok" dedi.

Meral Akşener annelerle buluşmasında konuştu. Akşener, "28 Şubat'ı yaşamış kardeşinizim bugün utanmadan 28 Şubat'ın faili haline getirilen bu kardeşiniz ailesi ne düşünüyor acaba. Ben o dönem başörtülü kadınlarımızın hakkını savunurken yağlı kazığa oturtulmak istenmişim, bugün o 28 Şubat'ın mağdurlarının iş başına geçirdiği arkadaşlar bana faili diyor" ifadelerini kullandı.

Akşener'in konuşmasının satır başları şöyle:

Burayı şereflendiren hanımefendilere teşekkür ediyorum. Bugün burada Seyithan Bey'in yıllardır bir gelenek haline getirerek yaptığı kura ile Umre'ye gönderilen annelerle bir aradayız. Ama bu yıl bir farklılık ortaya koydu müracaat eden her anneyi Umre'ye gönderecek. Kimler gidiyor? Herkes gidiyor mu burada güzel.

Seçim esasında seçmenin bayramıdır. Siyasetçiye not verdiği. İlk defa böyle rezil bir dilin kullanıldığı bir seçime gidiyorum. Sanki savaşa gidiyoruz. Siyasetçi gelir sizi dinler çözüm üretir tartarsınız. Seni iktidar ettim dersiniz seni de muhalefet ettim dersiniz. Muhalefetin görevi halkın avukatı olmaktır. İktidar da hizmet eder.

Bu seçimlere giderken bizi destekleyen kesime işgalci dendi. Allahsız kitapsız dendi. Şimdi umre istediğimize göre siz dinini seven insanlarsınız. Ben 7 yaşından beri namaz kılarım hacca gittim geldim. Umre hiç yapmadım inşallah seçimden sonra böyle imkanımız olur.

Müslüman tövbe ettiği takdirde Allah onu affeder tek bir konuda affetmem diyor. Eğer kul hakkına girdiysen benim senle helalleşmem gerekiyor Allah sonra affediyor. Nasıl oluyor da bu ülkede dinsiz imansız diyebiliyorlar.

Ben bölgenin kanaat önderlerinden ricam var dinin özne yapıldığı ucube sistemin oylanacağı son seçimde. Özellikle Erdoğan'ı seven oy veren kardeşlerimden İYİ Parti'ye oy istiyorum. Sebebi şu Erdoğan'ın seçileceği son seçim. 5 sene sonra hukuki olarak aday olamıyor.

28 Şubat'ı yaşamış kardeşinizim bugün utanmadan 28 Şubat'ın faili haline getirilen bu kardeşiniz ailesi ne düşünüyor acaba. Ben o dönem başörtülü kadınlarımızın hakkını savunurken yağlı kazığa oturtulmak istenmişim, bugün o 28 Şubat'ın mağdurlarının iş başına geçirdiği arkadaşlar bana faili diyor.

Şimdi evim basıldı kocasını aldattı dendi hepsini mahkemeye verdim beraat ettiler. Sürtük, çukur, düşük dendi. Bu çirkin dil ile seçime gidildi ve Erdoğan kazandı bir daha bu tuhaf sistemi değiştirme şansımız yok 5 yıl boyunca. Yeniden bu seçimin partili cumhurbaşkanı sistemi öyle hızlı geçecek. cumhurbaşkanı adayını seçecek. Bu öfke dolu kesim çoğalacak ve intikam almak üzere yola çıkacak. Çünkü bu ülkede haksızlık hat safhada. Ya savaşa gitmiyoruz önemli bir seçime gidiyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.