Akşener, öğrencilerle sohbetini paylaştı

Akşener, öğrencilerle sohbetini paylaştı

İYİ Parti lideri Akşener, Eyüpsultan, Bahçelievler ve Bakırköy’de yaptığı esnaf ziyaret sırasında kafede oturan lise öğrencileri ile sohbet etti. Akşener, gençler ile sohbetini "baskın basanındır" notuyla Twitter hesabından paylaştı. Gençler, geçim sıkınt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından yaptığı esnaf ziyaretlerinden bir görüntü paylaştı. "Baskın basanındır" notuyla paylaşım yapan Akşener, bir kafede oturan oturan lise öğrencileri ile muhabbet ederek, sorunlarını dinledi.

Öğrencileri gören Akşener, "Oooo! Kimi trollesem" diyerek, gençlerin yanına oturdu.

Akşener’in “Bir genç olarak durumunuz nasıldır” diye sorduğu bir genç, “Bu hayatta olmuyor” diye yanıt verdi.

14 yaşında İlayda adındaki genç kız, “Durumlar herkeste kötü. Biz de öğrenci olarak geçinemiyoruz. Şu kadar küçük bir şey (Kahve) 37 lira olmuş. Ne kadar dışarı çıkmak istesek de buraya arada geliyoruz” diye konuştu.

Akşener, “Bir gencin ister buraya, ister başka bir yere gitmeye hakkı var. Hayattan zevk alma hakkınız var. Bunun için suçlanamazsınız” diye yanıt verdi.

Genç kız ise, “Önceden daha rahat çıkabiliyorduk dışarıya. Para yetiyordu. Bir yüz liraya AVM'de her şeyi yapabiliyorduk. Şimdi ayda bir kere çıkabiliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.