Akşener'den TBB yorumu

Akşener'den TBB yorumu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Otizm Vakfı'nı ziyaret ederek, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Çayan'dan, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Otizmli bireylere dikkati çekmek, burada yapılan ve örnek olması gereken çalışmaları kamuoyuyla paylaşmak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiğini dile getiren Akşener, "Burada yapılan çalışmaların, Türkiye'nin pek çok yerinde yeniden hayat bulması için o şehirlerde de çocuklarımıza, ailelerimize model olabilmesi için bugün buradayız." diye konuştu.

Daha sonra eğitim tesisindeki atölyelerde incelemelerde bulunan Akşener, bir öğrenciyle masa tenisi oynadı, bazı öğrencilerle atölye çalışması yaptı.

TBB'DEKİ SEÇİM

Vakıf yöneticileriyle sohbet eden Akşener, bir gazetecinin, Türkiye Barolar Birliğindeki (TTB) seçime ilişkin, "Yeni dönemin ilk adımı olarak yorumlanıyor bu değişim. Siz nasıl yorumluyorsunuz?" sorusu üzerine, "Katılıyorum yorumlara. Değişimin ayak seslerini çok uzun bir zamandır söyleyenim ben, onun için katılıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah." karşılığını verdi.

Kaynak: Karar Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.