Bizim seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?

Bizim seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, sosyal medyada tepki çeken “İkinci tura kalırsa seçim taraflarla anlaşmak için otururuz ancak bakanlık veya cumhurbaşkanı yardımcılığı talebimiz olur” sözlerinin ardından açıklama yaptı. Oğan, “Bizim seçmen tab

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, sosyal medyada tepki çeken “İkinci tura kalırsa seçim taraflarla anlaşmak için otururuz ancak bakanlık veya cumhurbaşkanı yardımcılığı talebimiz olur” sözlerinin ardından açıklama yaptı. Oğan, “Bizim seçmen tabanını şimdiden küstürerek ikinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?” dedi.

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, dün gece katıldığı programda seçimin ikinci tura kalması durumda hangi tarafı destekleyecekleri sorusuna masaya oturup pazarlık edeceği mesajı vermişti.

Oğan, “Bizim ikinci tura kalamayıp ama ikinci turun sonucunu belirleyecek olmamız önemli. İstişare ile açıklayacağız bize oy verenlere soracağız, tabanımıza soracağız, bize imza verene soracağız, kamuoyunda bununla ilgili değerlendirme yapacağız. Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Taleplerimizin başında terörle aramıza mesafe koymak olacak. Tabii biz bedavadan ortak olmayacağız bizim de cumhurbaşkanı yardımcılığı ve bakanlık taleplerimiz olacak. Anlaşırsak hükümetin içinde yer alacağız. Anlaşamazsak da yolumuza bakacağız” şeklinde konuşmuştu.

‘İKİNCİ TURDA OĞAN SEÇMEN TABANINI İKNA ETMENİZ GEREKMEYECEK Mİ?’

Özellikle muhalefetten tepki çeken sözlerin ardından Oğan yeni bir açıklama yaptı.

Oğan’ın paylaşımı şu şekilde:

“Twitter’daki sevgili muhalif seçmen… Seçimlere bir gün kala konuşmalarımı bağlamından koparıp bize haksız itham ve saldırılarda bulunduğunuza göre seçimlerin ikinci turunda bizim seçmen tabanımızın desteğine ihtiyaç duymayacaksınız sanırım. Şu ana kadar ‘Cehennemin kapılarını kapatacağız’ sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım. Eğer biz ikinci tura kalamazsak bizim seçmen tabanını şimdiden küstürerek ikinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.