büyük bir değişimi birlikte sağlayacağız

büyük bir değişimi birlikte sağlayacağız

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bir avuç insanın değil, milletin aklıyla yeni bir dönemi hep birlikte başlatmanın gururunu yaşayacağız" dedi.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın Büyük İstanbul İftarı'nda Millet İttifakı liderleri bir araya geldi.

Programda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da yer aldı.

İmamoğlu, programda konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi:

"Hangi hatalar hangi ihmaller bizi bugüne getirdi?"

"İnşallah hep birlikte depremzede yurttaşlarımızın yaşam koşullarını hızla normalleştiririz. Barınma, geçinme, eğitim, sağlık, kültür gibi tüm ihtiyaçlarını hep birlikte karşılanmasını sağlarız. Bunları yaparken bir yandan da yaşadıklarımızdan ders çıkartmakla birlikte bundan sonraki böyle felaketlere yol açmayacak önlemleri inşallah hep birlikte tedbirlerini alırız. Yönetici olarak, vatandaş olarak hep birlikte bu felaketleri neden yaşadığımızı dürüstçe analiz etmek zorundayız. Hangi hatalar, hangi ihmaller bizi bugüne getirdi?"

"Ülkemize büyük bir değişimi birlikte sağlayacağız"

"Önümüzdeki süreç hepimiz bir fırsat olacaktır. Önemli bir geleceği hep birlikte tasarlayacağız. İnşallah ülkemize büyük bir değişimi birlikte sağlayacağız. Bir avuç insanın değil, milletin aklıyla yeni bir dönemi hep birlikte başlatmanın gururunu yaşayacağız. Biz ülkemizin 86 milyon insanının aklıyla, yüreğiyle, vicdanıyla hareket ettiği bir dönemi yaşamanın temennisi içerisindeyiz."

"Tevazuda, sorumlulukta, adelette buluşmayı temenni ediyorum"

"Bu ramazan ayında ifade edelim ki kibrin, gururun, israfın hiçbir zaman memleketimizin hiçbir kurumunda, hiçbir köşesinde olmamasını diliyoruz. Tevazuda, sorumlulukta, adalette buluşmayı temenni ediyorum."

"Siyaset dediğimiz şey en geniş uzlaşmayı, buluşmayı hedefliyorsa değerlidir"

"Yalnızca bizim gibi inanan, yaşayanlarla değil bizden ne kadar farklı olursa olsun, bu memleketin her insanıyla buluşmanın önemli bir karakter olduğunu düşünüyoruz. İnsan olmak bunu gerektirir. Siyaset dediğimiz şey toplumdaki en geniş uzlaşmayı, buluşmayı hedefliyorsa değerlidir. Yöneticilik farklı akılların, farklı gönüllerin en geniş ortak paydasını bulma becerisidir. Bu bakış açısıyla hareket etmenin temennisini bulunmanın en güzel anı Ramazan ayında iftar sofrasıdır diye düşünüyorum. Ayrımcılıktan, israftan, ifrattan uzaklaşan soframıza bütçemizin ve ülkemizin bereketinin taşındığı günleri temenni ediyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.