CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a bomba yanıt

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a bomba yanıt

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun YSK açıklamasına ilişkin olarak "YSK Başkanı ve ekibi bunu yargıya taşımalı. Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli" dedi. CHP liderinden jet hızında yanıt geld

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, günü birlik Ukrayna ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere yaptığı açıklamalarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. 

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun, “Bizdeki seçmen bilgileri, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) elinde yok” sözlerine "Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamalarına inanıyor musunuz? Adamın hayatı yalan. Bir şey bildiğinden değil. Tabii bana göre, YSK Başkanı ve ekibi bunu yargıya taşımalı. Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli" sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi. 

 

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan “Kılıçdaroğlu yeri geliyor savcılara, yeri geliyor hakimlere saldırıyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar” demiş. Onun için mi davalarımızın hakimlerini değiştirdin? Bir de bana bedel ödetecekmişsin. Sen bu millete artık hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasın." dedi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.