Davutoğlu'ndan Soylu'ya videolu cevap

Davutoğlu'ndan Soylu'ya videolu cevap

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Soylu’ya “Erdoğan’dan hesap sormazsan namerdim” sözleri üzerinden cevap verdi.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Soylu’ya “Erdoğan’dan hesap sormazsan namerdim” sözleri üzerinden cevap verdi. Eski konuşmalarının yer aldığı bir videoyu paylaşan Davutoğlu, “Soylu size en ağır hakaretleri yaparken biz sizin yanınızdaydık” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik iddialarına videolu paylaşımla cevap verdi.

Soylu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilişkin eski konuşmalarının ve AK Parti'ye yönelik kapatma davasının yer aldığı videoda Davutoğlu, “Eğer Soylu'yu haklı görüyorsanız, çıkın karşıma konuşun. Soylu size en ağır hakaretleri yaparken biz sizin yanınızdaydık” dedi.

SOYLU 'AK PARTİ'Yİ YAKARIM’ DEDİ.

Davutoğlu’nun videodaki konuşmasında şu ifadeler yer aldı:

Soylu 27 Mayıs'ta yaşasaydı Adnan Menderes'i feda edip, kendini kurtarırdı. Mesajlarını doğrudan AK Parti'ye ve sayın Cumhurbaşkanına vermiştir. 'Bana sahip çıkmazsanız AK Parti'yi yakarım’ dedi. Sedat Peker'in karşısında düştüğü zelil durumu unutturmak için AK Parti'yi zelil duruma düşürüyor. AK Parti'nin en önemli isimlerini itham ediyor sayın Soylu.

Kaynak: Karar Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.