Erbakan’dan ‘ekonomistim’ diyen Erdoğan’a tokat gibi cevap!

Erbakan’dan ‘ekonomistim’ diyen Erdoğan’a tokat gibi cevap!

Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın AK Parti ekonomi politikalarıyla ilgili yaptığı konuşması yeniden gündeme geldi.

Son dönemlerde yine sık sık ekonomi ile ilgili gelen yorumlar üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''ben ekonomistim'' ifadesini kullanarak işlerin yolunda gittiğini ve yeni bir model uyguladıklarını söylüyor. 

EKONOMİDEKİ KÖTÜ GİDİŞAT

Oysa güvenirliği tartışılan TÜİK verileri bile enflasyonun durmadan yükseldiğini gösteriyor. Enflasyon oranları en çok market raflarına yansıyor, tüm kalemlere zam gelirken özellikle temel gıda ürünlerine gelen zamlar vatandaşın belini büküyor. 

Bir diğer ekonomideki büyük sorun da Türk Lirası'nın dolar kuru karşısında hızla değer kaybetmesi. Dolar kurunun yükselmesi de hayat pahalılığını artırıyor. 

ERBAKAN'DAN ERDOĞAN'A '' EKONOMİST'' YANITI

Ekonomi her geçen gün kötüye giderken ''ben ekonomistim'' diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylemleri eleştiri konusu oluyor.

Yıllar önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde de ''ben ekonomistim'' sözlerine merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan dikkat çeken bir yanıt vermişti. Merhum Erbakan Hoca'nın Erdoğan'a verdiği yanıt bir kez daha sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Milli Gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.