İYİ Partili vekilden dikkat çeken tavır

İYİ Partili vekilden dikkat çeken tavır

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin'in, hastanede tedavi görmesine rağmen Çerçeve Yasa’ya ‘HAYIR’ demek için ambulans ile Meclis'e gittiği ortaya çıktı.

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin’in, hastanede zatürre tedavisi görmesine rağmen TBMM Genel Kurulu’ndaki Çerçeve Yasa oylamasına katılmak için ambulansla Meclis’e geldiği öğrenildi.

Çirkin’in sağlık sorunlarına rağmen oylamaya katılarak düzenlemeye “hayır” oyu verdiği belirlendi.

Oylama öncesinde tedavi gördüğü hastaneden ambulansla Meclis’e getirildiği belirtilen Çirkin, İYİ Parti grubunun diğer milletvekilleriyle birlikte yasa teklifine karşı oy kullandı.

TBMM Genel Kurulu’nda “Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi” 467 kabul, 87 ret ve 7 çekimser oyla kabul edilmişti. İYİ Parti grubundaki 29 milletvekilinin tamamının ise oylamada “hayır” oyu kullandığı bildirildi.

Oylamanın ardından Çirkin’in yeniden ambulansla hastaneye sevk edildiği aktarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.